Shaz & the Medicine Man

“are we willing to live a life in ceremony & prayer, while playing & having fun”

Shaz & the Medicine Man

Toen Sharon & Henry hun gezamenlijke passie voor muziek en ceremonies ontdekten, resulteerde dit meteen in een magische stroom van nieuwe songs. Sindsdien delen ze samen als Shaz & the Medicine Man hun muziek in ceremonies, singing circles, concerten en fire gatherings. Al hun songs zijn geïnspireerd door plantmedicijnen, ceremonies, ancient teachings & tradities en de onuitputtelijke wijsheid & spirit van de natuur.

Hun eerste album, ‘Surrounded’, werd eind 2022 uitgebracht: een samenwerking met veel geprezen producer en DJ Ohm-G op Ibiza, bekend van Café del Mar. Inmiddels kun je ze op diverse plekken tegen het lijf lopen: op conscious festivals, cacao ceremonies, feesten als Namaste op Ibiza, of elke andere plek waar bewustwording, ceremonie en het leven vieren centraal staan.

Tijdens het vorige festival zaten hun ceremonies bomvol; dus we sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat ze weer wilden komen.

Sacred Cacao Ceremony

Een ceremonie met Shaz & the Medicine Man is een unieke en bijzondere ervaring die je kan helpen te verbinden met jezelf, anderen en de natuurlijke wereld om ons heen. Waarin je jezelf kunt onderdompelen in de krachtige energie van deze meesterplant en de betoverende muziek van deze muzikanten.
Sharon & Henry nodigen je uit om tijdens deze cacao ceremonie het leven te vieren, je intentie uit te spreken, te dansen en te spelen in deze bijzondere tijd van transformatie met het mooie en krachtige hart openende plantmedicijn rauwe cacao. Deel het moment van heling, verbinding en transformatie met muziek die je hart opent, mantra’s en medicine songs.

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 15.45 – 16.45
• Locatie: bloementent

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 17.00 – 18.30
• Locatie: stiltetent

Let op: deze cacao-ceremonie gaat over in de Ecstatic Dance met Bravon. Dus je kan blijven; net wat jij wil! Een ding is zeker: het wordt een waar feest van energie.