happy spirit festival locatie

Partners

We werken graag samen en zijn ontzettend trots op onze partners. Bij de organisatie van de Happy Spirit Days gaan we samen op zoek naar verdieping, zijn we niet bang voor verandering en houden we de kwaliteit in het oog. Een filosofie die humor niet in de weg staat en ons altijd met beide benen op de grond houdt.

Interesse om met ons mee te doen? We staan altijd open voor nieuwe partners, dus stuur ons even een berichtje op info@happyspiritdays.nl, dan spreken we elkaar snel!

    • Het magazine The Optimist. Onafhankelijk opinietijdschrift en online community over mensen en ideeën die de wereld veranderen.
    • Yoga-International.nu. Dit nieuwe en al succesvolle yogatijdschrift richt zich niet alleen op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping.
    • Het is niet nodig om een matje of meditatiekussen mee te nemen. Die zijn er van YogaStyles. Dit is het meest complete yoga- en meditatiemerk van de Benelux. Alle producten zijn met respect voor mens en milieu gefabriceerd.
    • YOGI TEA staat al meer dan 40 jaar voor kruiden- en specerijentheeën op basis van unieke Ayurvedische theerecepten.