happy spirit festival tickets

Kaartverkoop van start

Happy Tickets

We starten de kaartverkoop voor Happy Spirit Days vroeg. Het festival valt dit jaar in het weekend van 16, 17 en 18 augustus. Als je vast een ticket koopt, krijg je van ons een fijne vroegboekkorting. De eerste 100 Pre Early Bird kaarten zijn verkrijgbaar voor het speciale tarief van €55,00 per dag. De reguliere dagprijs is €75. Niet alleen lekker voordelig, je kunt ook lekker lang naar de Happy Spirit Days uitkijken. Voorpret is toch echt de leukste pret. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze die je vanaf juli kan boeken. Alle ticketprijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief administratiekosten. Heb je een passe-partout, dan kun je ook drie workshops per dag volgen. Nieuw zijn de Happy Kids tickets op zondagmiddag en de Saturday Late Afternoon kaarten voor als je tussen de 18 en 25 jaar bent.

Happy Favorites

Er zit nog een voordeel aan zo vroeg je dosis Happy Spirit boeken. Met een (Pre) Early Bird ticket ontvang je straks als eerste de link om workshops te kiezen. Zo ben je verzekerd van een plekje bij je favoriete sprekers, optredens en sessies.
Nog een laatste tip: wacht niet te lang, want op is echt op.

Tickets voor de Happy Spirit Days zijn hier verkrijgbaar:

Door het boeken van je tickets, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Als je na het bestellen van tickets geen e-mail van ons ontvangt, kijk dan eerst in de spam-map van je inbox voor je contact met ons opneemt. Als je info @happyspiritdays .nl toevoegt aan je contacten dan is de kans het grootst dat e-mails goed aankomen. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen voor je ticket of voor je workshop reservering, stuur ons dan even een email.

Heb je al een ticket en kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Dan kun je je ticket 100% veilig verkopen via Ticketswap