happy spirit festival tickets

Tickets bestellen? De kaartverkoop is in volle gang!

Heerlijk kleinschalig, maar wel kiezen uit de meest kwalitatieve, eigentijdse en vele workshops. En dat op een droomlocatie in het midden van het land.

Ken je je agenda al, maak dan gebruik van onze Superbirds voor €49,95 per dag. Vanaf 25 mei zijn de tickets €55. Ze gaan hard deze vierde editie, dus haal snel je tickets, op is op. Goed nieuws: voor de zaterdag hebben we 30 extra tickets beschikbaar. Dus wil je graag op zaterdag komen, pak dan nu je kans voordat ze weer uitverkocht zijn. Voor de vrijdag en zondag hebben we nog voldoende tickets, maar ook deze vliegen weg.

Dagkaarten zijn per persoon en geven toegang tot alle workshops; als extra service is het mogelijk om vooraf – om zeker te zijn van een plekje in jouw favoriete workshops – drie activiteiten te reserveren. Natuurlijk kan je ook voor een passe-partout kiezen.

Tickets voor de Happy Spirit Days op 10, 11 en 12 juni 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Als je na het bestellen van tickets geen e-mail van ons ontvangt, kijk dan eerst in de spam-map van je inbox voor je contact met ons opneemt. Als je info @happyspiritdays .nl toevoegt aan je contacten dan is de kans het grootst dat e-mails goed aankomen. Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen voor je ticket of voor je workshop reservering, stuur ons dan even een email.

Door het boeken van je tickets, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

BESTEL NU

Bestel je tickets

De Happy Spirit Days zijn 10, 11 en 12 juni 2022 in Blaricum.
BESTEL NU