happy spirit festival garden

Happy Garden

In de Happy Garden geniet je van bits & bites, maar dat is lang niet alles. Er valt hier nog veel meer te beleven. Laat bijvoorbeeld je hand lezen, tarotkaarten leggen of kies voor een kort consult numerologie. Een medium bezoeken of genieten van een massage kan ook. Wij boeken de leukste en vooral beste experts op allerlei gebied. Het aanbod wordt nog groter dan de voorgaande jaren, dus verwacht een tuin vol happines. Deze activiteiten zijn tegen betaling, maar wel voor festivalprijzen.

Human Design: Elsje de Jager
Ben jij klaar om meer rust, balans, verbondenheid én bezieling te ervaren in jouw leven? Kom dan op bezoek bij Elsje in haar camper Wilma in de Happy Garden en ontdek de kracht van Human Design! Elsje de Jager gelooft dat wanneer jij je eigen unieke blauwdruk leert kennen en daarmee aan de slag gaat, je een leven vol vrijheid, voldoening en geluk kunt creëren. Kun je je voorstellen welke diepe verbindingen ontstaan als je jezelf echt begrijpt? Stel je de rust en balans voor die je zult ervaren en hoe dit doorwerkt in een harmonieuze thuisomgeving. Je bent van harte welkom om aan te schuiven voor haar camper. Elsje kijkt ernaar uit om je te ontmoeten! Tot dan! 
www.elsjedejager.nl

Hypnotherapie: Babette Meijer
Kun je wel een oppepper gebruiken, sta je voor een bepaalde keus in je leven of wil je je beter voelen over een situatie? Babette laat je tijdens dit festival in een mini-sessie (ca. 30 min.) op een laagdrempelige manier kennis maken met hypnotherapie. Bij hypnotherapie maak je gebruik van je onbewuste èn de kracht van je eigen brein, waardoor je weer kunt stralen, of in staat bent die lastige beslissing nemen. Babette is gezins- en relatietherapeut (systeemtherapeut) NVRG en hypnotherapeut. Haar praktijk ‘Diamind’ bevindt zich in het pastoriehuis in Op Hodenpijl te Schipluiden.
www.praktijkdiamind.online

Aurafotografie: Marieke Eigenberg
Jouw kleuren, jouw energie, jouw aura.
Laat je deze dagen vastleggen op de gevoelige plaat, en dan wel een heel gevoelige.
Deze vorm van fotografie vertaalt jouw aura in kleur, en dat betekent dan weer iets.
Dit lees je in het bijgesloten auraboekje of vraag Marieke om een persoonlijke reading als je nog net iets nieuwsgieriger bent. Je vindt haar in, of in de buurt van haar klapcaravan…www.colorfulpeople.nl

Tenen lezen: Daniëlle van der Stap
Op welke manier communiceer jij? Kun je goed je grenzen aangeven? Heb je veel ambitie? Ben jij impulsief of juist meer nadenkend? En hoe prikkelgevoelig ben jij? Dit en nog veel meer kun je uit de tenen halen. Tenen lezen is een unieke methode om op een eenvoudige manier meer inzicht te krijgen in jezelf. De vorm en stand van de tenen maar ook de nagels vertellen alles over jouw persoonlijkheid. In één oogopslag kan Daniëlle zien hoe je op dit moment in het leven staat en waar je talenten en uitdagingen zich bevinden. Het is concreet, verhelderend en misschien soms ook confronterend.
In een mini-sessie van 15 minuten houdt ze je een spiegel voor en keer je huiswaarts met meer zelfkennis en zelfacceptatie. Wat vertellen jouw tenen?
Alleen op zondag aanwezig. www.tenencompany.nl

Priesteres van de Ziel: Leanne van Beek
Leanne werkt met de kracht van de ziel, met de kracht van heel-zijn. Al van jongs af aan weet ze dat alles met elkaar is verbonden. In de afgelopen jaren heeft zij de magie in de samenhang en verbondenheid van het leven ten diepste en soms ook ten donkerste mogen ervaren. Op het Happy Spirit Days festival zal zij Tarotkaarten lezen en soulhealings geven.
Leanne heeft een inwijdingspad tot priesteres gelopen, wat samen met sjamanistische teachings en de opleiding tot Esoteric Soulhealer een intense reis naar haar ziel heeft geopend. In haar praktijk werkt zij met de verschillende aspecten van de mens: het mentaal/emotionele (Tarot en spirituele astrologie), het fysieke (traumarelease), energetische (soulhealing, soulretrieval en systemisch ritueel) en astrale/spirituele (plantmedicijnen). Door deze aspecten op een voor jou passende manier in verbinding te brengen en in beweging te zetten, ervaar jij ook de kracht van jouw ziel.
www.leannevanbeek.nl

Handlezers: Karolien, Kitty en Betty
Mysteriehand heeft een inspirerend model ontwikkeld voor de Happy Spirit Days.
Ga met hen mee op ontdekkingsreis naar de elementen water, aarde, lucht en vuur in je handen. Je vingerafdruk bevat een huidpatroon dat overeenkomt met deze elementen.  En zoals je wellicht weet, is elke vingerafdruk uniek: een stukje bewustwording en een herinnering aan wie je bent. Je handen zijn immers de spiegel van je ziel. Ben je al bekend met de natuurelementen in jezelf? Dan gaan ze verder op ontdekkingsreis. Is er al balans in de elementen? Welke andere tekens en lijnen staan er in je handen? Tijdens een afsluitende handmassage bekijken ze wat er nog meer opvalt in de handen. Karolien, Kitty en Betty zijn reuze benieuwd wie er met ze meegaat op ontdekkingsreis. Voel je welkom!

www.mysteriehand.nl

Holistisch energetische behandeling: Merel Balzer
Bij Merel ben je welkom voor een moment voor jezelf, waarbij het volledig om jou gaat. Je mag loslaten wat je vasthoudt, om de energie weer te laten stromen. Ze helpt je om jouw lichaamsbewustzijn te vergroten, zodat je beter naar jezelf kan luisteren en voor jezelf zal zorgen. Van denken en doen, naar voelen en zijn. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw behoeften. Tijdens de behandeling maakt Merel gebruik van verschillende technieken, zoals Reiki, acupressuur en meditatie. Reiki is een traditionele Japanse heelkunst die zorgt voor ontspanning en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert. Acupressuur komt voort uit de traditionele Chinese geneeskunde. Acupressuur is het drukken op, of masseren van acupunctuurpunten. Ook hiermee wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
www.merelbalzer.nl

Medium: Mark Pinta
Jouw kleuren, jouw energie, jouw aura.
Als medium, healer, en holistisch life coach heeft Mark Pinta vele jaren ervaring in binnen- en buitenland. Op het festival doet hij aan o.a. magnetiseren, fotolezen, healing, kaartleggingen, inzichten en begeleiding. Met zijn helende handen en begeleiding mag jij weer in je kracht komen en zijn wie jij bent.Fotolezen van overledenen via foto of eventueel mobiel. Diverse kaartleggingen om jou inzicht te geven en met zijn mediamieke gave jou bij te staan. Daarbij is Mark gediplomeerd Hypnotherapeut (traumaverwerking) en Counselor in zijn praktijk in Gendt (Gld).
www.markpinta.nl

Handlezers: Sha en Cécile
Heb je altijd al eens willen weten wat jouw handen je kunnen vertellen? Door middel van een handlezing kan je erachter komen waar jouw talenten, valkuilen en drijfveren liggen. De huidpatronen en lijnen in je hand laten zien waar je goed in bent, wat nog een uitdaging voor je is en waar dat vandaan komt. Handen zijn als een boek wat je zelf hebt geschreven, en waaruit wij je tijdens een handlezing een bladzijde uit voor mogen lezen. Het ‘boek’ is een weerspiegeling van je innerlijke zelf.
Sha en Cécile geven korte consulten om jou een kijkje te geven in eigen handen – wij hebben er onwijs veel zin in! Zien we je daar?
Studiohandgeschreven & Life-Lines

Shiatsu Stoelmassage: Hans Hermens
Kom geheel tot ontspanning met een heerlijke stoelmassage tussen alle drukte door. Hans Hermens van Stoelmassage Breda spreekt graag met zijn handen en laat je graag genieten van deze wellness. De massage wordt over de kleding heen gegeven en is een laagdrempelige korte ontspannende en activerende massage ter preventie van stress. De massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage op een massagestoel. Hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen komen aan bod. Bij deze massage maakt Hans gebruik van diverse technieken om je spieren snel te laten herstellen en je energie weer te laten stromen. Een opkikker voor het lichaam!
massage-breda.com

Reading voorspellende tattoo: Monique
De symbolen die Monique tekent, vertellen je verhaal. Ze kunnen op papier of op je arm als tijdelijke tattoo worden getekend. Kort en bondig vat ze je verhaal samen. Daarvoor hoef je haar niets te vertellen. Relaties zijn haar specialisatie, maar andere vragen mogen ook van de heldervoelende, -wetende, – horende en –ziende Monique. Naast de tattoos weet Monique ook alles van de Bach bloesem remedies. Op het festival heeft ze, op verzoek, de inzichtkaarten en Bach bloesems bij zich.
www.bodypaint-bodyart.nl
www.wildpluk-workshop-met-moos.nl

Paragnost en magnetiseur: Margreet van Veen
Margreet is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach. Over de hele wereld geeft zij readingen & healingen en geeft zij advies op verschillende gebieden.
“Is het handig om die stap te zetten?”, “Is dit waar ik het mee moet doen?” of “Houdt hij nog van mij?” Allemaal menselijke vragen die gevoelens oproepen. Als Paragnost, medium kan Margreet antwoorden geven waardoor je weer verder kan. Op vrijdag geeft Margreet ook een Reconnection Journey in de kerk.
www.margreetvanveen.com

Paranormaal Coach & Genezer: Annemarie Klein
Annemarie heeft een bijzondere ziel. Door haar energetische stromingen heeft ze aparte tentakels en daarmee bereikt ze locaties die niet voor andere altijd bereikbaar zijn. Zij zorgt tijdens Happy Spirit Days Festival voor een helende omgeving waarin jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn weer in balans worden gebracht. Annemarie heeft gekozen uit een aantal unieke teaching & healings waaronder o.a. de monade of nulpunt healing, de Soul Retrieval/verloren zielsdelen terughalen, entiteiten checken en verwijderen uit je aura, de chakra check, reiniging & uitlijning, het zelfgenezend vermogen activeren, opschoning levensenergie veld of de Mahatma Healing inclusief een energie-profieltekening vóór en ná de healing.
kleininconcept.nl

dekleinekristallijne.nl

Kleurrijke energietekening: Maike Liselot van Meulen
Maike tekent. Jij ontvangt. Ontvang wezenlijke antwoorden op AL jouw levensvragen! Op het gebied van relaties, parallelle levens, zielsverwantschappen, overleden dierbaren en je gezondheid. Voel je ter plekke shiften en helder worden! Maike Liselot van Meulen is geboren met een sterk verruimd bewustzijn; ze is een evolutionaire energie die het bestaan ziet, beschrijft, zingt, tekent en leeft als een samenhang van psychologie, eenheidsbewustzijn en levensenergie. Bekend van o.a. haar meer dan succesvolle boek: The Power of Origin. Duizenden mensen heeft zij inmiddels begeleid. Van Amsterdam tot aan Brussel, van Dubai tot aan Berlijn en van Londen tot aan Zwitserland. Voel je welkom!
maikevanmeulen.nl/op-de-beurs

Helende Henna tattoo: Fien Breynaert 
Met henna tekent Fien intuïtief op je lijf. Ze gebruikt onder andere symbolen uit de bi geometrie, deze werken in en geven heling, ondersteuning bij een (persoonlijk) thema naar keuze. De tijdelijke tattoo vervaagt na ongeveer 1-2 weken naargelang omstandigheden. Ervaringen en verwerkingen zijn voor iedereen anders.

Healing: HolyChick
Rienske biedt helder zicht op je dromen, je angsten, je wensen en je potentie. Ware rijkdom zit al in iedereen. Ze nodigt je in haar camper uit voor een confronterende ervaring die je terugbrengt naar de essentie van jouw bestaan. Een zuivere blik op weg naar een leven waarin je de origineelste versie van jezelf kunt zijn; de bullshit van je eigen aangeleerde overtuigingen voorbij.
Al van jongs af aan ontvangt Rienske informatie in de vorm van beelden, gevoelens en teksten over mensen, systemen en organisaties die treffend en raak is . Door dit te delen wordt het onzichtbare zichtbaar en vallen zaken op zijn plek, waar je zelf geen volledig bewustzijn op hebt. Door middel van automatisch schrift, uitlezen van energie, treffende ontmoetingen en gesprekken is ze in staat om individuele blokkades en kracht te tonen en mensen (binnen organisaties of familiesystemen) weer een stap verder op weg te helpen. Ready for the ride?
www.holychick.online

Kleuroscopiste: Stephanie Reintjens
Kleuroscopie gaat ervan uit dat in elk menselijk wezen een aangeboren aanleg bestaat om te zijn wie we werkelijk zijn. Niets is toeval en zo draag jij een unieke combinatie van kleuren in je mee. Tijdens de Happy Spirit Days is Stéphanie daar voor jou met kleuren consults. Laat je verrassen door wat jouw kleuren jou te vertellen hebben en verrijk jezelf met een kleur kaartlegging, duiding van je geboorte kleuroscoop of verdieping in een vooraf gekozen thema. Stéphanie reikt jou een liefdevol consult aan gevuld met kleurrijke wijsheid, energie en nieuwe inzichten.
www.mijnkleuroscoop.nl

Tarot: Eva Koornstra
In een Tarotsessie met Eva ligt het accent op innerlijke bewustwording. De kaarten geven inzicht in wat jouw aandacht vraagt en wat jij kunt doen om iets te verwezenlijken of te veranderen. Tijdens de sessie stel je voor jou belangrijke (levens)vragen. Bij iedere kaart die jij trekt, geeft Eva uitleg over de betekenis en deelt ze de boodschappen die ze doorkrijgt. De inzichten helpen je om gebeurtenissen een plek te geven, oude blokkades en patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je leven richting te geven. Tijdens een sessie wordt er vaak op een dieper niveau iets aangeraakt wat verder mag doorwerken in jou.
www.innerlightbyeve.nl

Healing touch: Patricia Dijs
Een ontspannen en pure energetische behandeling van 30 minuten die je energie weer in balans brengt, waardoor spanning en of pijn verminderen/verdwijnen. Patricia staat in verbinding met een geavanceerde lichtbron uit het universum. Met haar “gouden handen” werkt ze aan jouw energie veld met als doel je zelfhelend vermogen te stimuleren. Haar zachte aanrakingen ondersteunen jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Ook ontvang je van Patricia heldere inzichten, gegeven vanuit har hart en onvoorwaardelijke liefde.
www.patriciasoulhealing.nl

Medium: Bodhi Vartman
Heb jij altijd al een medium willen bezoeken? Dan ben je bij Bodhi, met zijn jarenlange ervaring, aan het goede adres. Bodhi voelt in op je frequentie en kan zo meer vertellen over verleden, heden en toekomst. Ook kan hij door Automatisch Schrift een brief voor je schrijven die je meekrijgt voor thuis. www.bodhivartman.nl

Shiatsu: Sandy van Gijn
Al jaren is Sandy shiatsu behandelaar en massage therapeut in haar praktijk aan huis.
Sinds vorig jaar heeft ze ook de smaak van evenementen te pakken.
Ze geeft stevige ontspannende en/of helende massages waarbij ze gebruik maakt van verschillende massage technieken waaronder shiatsu.
Wees welkom, op haar tafel of voor een gezellig praatje.
www.shiatsu-sandy.nl

Festival coaching: Thijsjan Dingjan
Festival coaching door Thijsjan is geschikt voor mensen die richting zoeken in hun leven. Wil je ergens naartoe, of misschien ergens van af?
Thijsjan past systemisch werk toe tijdens de coaching, waardoor je je bewust wordt van antwoorden die al aanwezig waren in jouw onderbewuste. Thijsjan coacht met weinig woorden – soms speels, soms confronterend – maar altijd in verbinding met jou. Een sessie duurt kort (ca 20min) en we zijn voornamelijk in beweging. Werkenmetbezieling@outlook.com

Aardende stoelmassages: Figo
Om even alle indrukken achter je te laten en een moment voor jezelf te nemen. In het bruisende festivalleven fungeert Figo als een persoonlijk anker, waardoor je even kunt centreren en ontspannen. Zijn op maat gemaakte stoelmassages, variërend van energetisch tot stevig, yin of yang, zorgen ervoor dat je geaard en vol energie verder kunt gaan met jouw avontuur. De aanpak betreft de gebieden nek, schouder en rug, maar ook ademhaling en intentie zijn tools die hij gebruikt om je te helpen.
Bezoek de Happy Garden voor de nodige ontspanning en ervaar de transformerende kracht van Figo’s massages.
www.figos.org

Numeroloog: Ineke Sampers
Numerologie is de wetenschap van de getallen en legt een relatie tussen het moment van de geboorte en het leven dat daar uit volgt. Pythagoras, één van de grondleggers van de numerologie, ging ervan uit dat onze geboortedatum en ook namen geen toeval zijn… Bij bekend numerologe Ineke Sampers – alweer voor de derde keer in onze Happy Garden – krijg je tijdens een persoonlijk festival consult verbazingwekkend nauwkeurig inzichten in je kernkwaliteiten, talenten en uitdagingen.
www.keyforlife.nl

Coach voor coach: Sylvia Rog
Ben jij, lieve coach – therapeut of artiest op zoek naar begeleiding in jouw ondernemersreis, maar voel je je soms vastgelopen of vind je de volgende stap spannend? Geen zorgen, want ik sta voor je klaar!
Ik ben Sylvia, en mijn missie is om jou & daarmee ook jouw bedrijf te helpen groeien vanuit jouw authentieke waarde en intuïtie. Samen gaan we op een avontuurlijke reis naar ‘moeiteloos & krachtig’ ondernemen vanuit een holistisch perspectief & vanuit Volste Vertrouwen.
Er wordt gewerkt met weinig woorden, maar altijd in diepgaande verbinding met jou. Soms speels, soms confronterend, maar altijd gericht op jouw groei en succes.
Net als jij ben ik gedurende dit festival aan het werk.  Mijn agenda is dit festival gevuld met mijn inbreng & coaching voor & met Op Hodenpijl en Happy Spirit Days. Maar we zullen elkaar zeker ontmoeten dit festival, mocht dat toch niet helemaal lukken of wil je liever op een ander moment een kennismaking inplannen, dan kan je op mijn plek de code op de foto scannen.
Ik zie naar jou uit!
www.volstevertrouwen.nl 

Kristalcoach: Andy van de Poel
Andy van de Poel maakt in zijn coaching-sessies gebruik van kristallen en hun trillingen. Bij elke persoon of fase past een ander mineraal en door deze bijzondere verbindingen te maken helpt hij mensen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgt hij op een duurzame manier voor een leven in balans.
www.insenzo.com

Dierentolk, bioloog en levenscoach: Mariët Broné
Een sessie met Mariët en je dier is een belevenis. Mariët ziet diercommunicatie als een essentieel onderdeel van de verzorging van je dier en van jezelf. Dieren zijn zuivere leermeesters en helpen je met meer geluk, gezondheid, succes en zingeving in je leven. Ze zijn happy spirits van nature. Op ons festival brengt Mariët jou en je dier in contact via een foto van je dier. Je ontvangt antwoorden van je dier via Mariët. Jullie band, bewust of onbewust, wordt versterkt. Mariët kijkt uit naar het gesprek met jou en je dier!
www.vraaghetjedier.nl