Petra Swart

“’verbind je met jouw magie en doe waarvoor je op aarde bent”

Petra Swart

Petra is spiritueel transformatiecoach, zielsmissiementor en expert op het gebied van spiritueel ontwaken en multidimensionaal bewustzijn. Toen ze tijdens een spirituele opleiding kennismaakte met de hogere energie van oude, hoogstaande beschavingen, zoals Atlantis, Lemurië en het oude Egypte, vielen er voor haar veel kwartjes. Dit waren werelden waarin magie heel normaal was en men leefde vanuit een groot eenheidsbewustzijn. Door haar verbinding met de energie van deze oude beschavingen kwamen haar oude magische gaven steeds meer naar boven. In haar coaching, trainingen en workshops zijn haar magische intuïtie en multidimensionale invoelingsvermogen inmiddels befaamd. 
Door haar grote communicatievermogen weet Petra woorden te geven aan wie iemand is op zielsniveau. Het is haar missie om mensen te helpen zich het volledige potentieel van hun ziel weer te herinneren. Zodat iedereen kan doen waarvoor hij op aarde is en de wereld veel lichter en liefdevoller wordt.

De magie van Atlantis

Tijdens de workshop maak je kennis met de magie van Atlantis: de magie van jouw ware, pure, grootste zelf. In de huidige tijd merken veel mensen dat ze ‘iets’ hebben met Atlantis, ook al weten ze niet precies wat. Bij sommigen komen er herinneringen uit een leven in Atlantis naar boven. Dat is niet voor niets. Het is de bedoeling dat we, net als in de gouden tijd van Atlantis, weer gaan leven vanuit dit hoge bewustzijn.
Petra vertelt je tijdens de workshop haar visie over Atlantis en neemt je in een visualisatie mee naar jouw Atlantische zelf. Want het is tijd om je jouw gouden gaven, jouw magie, uit Atlantis te herinneren en deze weer te belichamen én te gebruiken. Zodat je in het hier en nu in jouw magische meesterschap kunt staan.

• Zondag 18 augustus 2024
• Tijd: 15.45 – 16.45
• Locatie: polderzicht