Hermelijn van der Meijden| Happy Spirit Days 2023

‘’je grootste potentieel is je blauwdruk diep van binnen’’

Hermelijn van der Meijden

Hermelijn heeft een achtergrond als journalist en werd daarnaast opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing Europe. Ze is schrijver van onder meer Negen Geheimen van de Vrouw, waarin ze op zeer persoonlijke, concrete, humoristische en toegankelijke wijze woorden geeft aan de reis van de ziel. 

Daarnaast is ze Energy Trainer waarin energie, heling en transformatie van bewustzijn centraal staan. In haar live workshops leert ze vrouwen contact maken met de diepere lagen in zichzelf. Daardoor kunnen ze hun intuïtie, wijsheid en kracht gaan toe-eigenen, komen ze thuis bij zichzelf en beginnen ze hun vrouwelijke potentieel te ontsluiten en er vorm aan te geven. 

Negen Geheimen Live

Negen Geheimen van de Vrouw zet een boel in beweging. Tijdens deze workshop ga je de verborgen vrouwelijke kracht vanbinnen ervaren. Je ontdekt wat niet langer dient en opent lagen die de wijsheid en gaven van voormoeders, godinnen en tempelpriesteressen bevatten. Ooit werd de vrouw vereerd om haar sensualiteit, magische creatiekracht en verbinding met aarde en kosmos, en die informatie is nog altijd opgeslagen in je DNA. Je hoeft hem alleen maar te ontsluiten!

Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 14.00 – 15.00
Locatie: polderzicht

 Ga terug