Harold van Lennep Happyspirit Days 2024

‘’’are you with me’’

Harold van Lennep

Mocht je zijn naam niet kennen, dan toch zeker zijn muziek. Liberation werd tientallen miljoenen keren gestreamd en klom in verschillende landen naar de top van de hitlijsten. In dit nummer combineert Harold van Lennep zijn melodische pianoriffs met de woorden van evangelist Ravi Zacharias. Het is een mix die diep raakt, muziek die het leven van mensen verandert. Liberation zorgt met emoties van hoop, troost en blijdschap voor een intens gevoel van bevrijding.
Al als kind blijkt Harold een getalenteerd pianospeler, hij geeft kleine concerten in Brussel waar hij opgroeit. Op zijn zestiende ontdekt hij de elektronische muziekproductie en begint zelf nummers te maken. Alleen en in samenwerking met andere artiesten. Zo wordt de officiële akoestische remix van de internationale hit Are You With Me van Lost Frequencies door hem ontwikkeld. Harold woont tegenwoordig in Londen, treedt op als DJ en brengt regelmatig nieuwe muziek uit.

Uniek optreden
Op vrijdagavond 16 augustus is er een unieke kans om Harold van Lennep live te zien optreden tijdens de Happy Spirit Days. Hij komt speciaal vanuit London naar festival Happy Spirit Days om van 17.30 tot 20.00 uur te draaien. Met zijn muziek verbindt hij moeiteloos gevoelige melodieën met verfrissende beats. Wijze inzichten met zorgeloos geluk. Dus kom dansen – of gewoon luisteren – en genieten van dit toptalent.

Luister vast naar Harold van Lennep op Spotify:
Liberation
Are you with me

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 17.30 tot 20.00 uur
• Locatie: bloementent

 Ga terug