Adinda Happyspirit Days 2024

‘’’in oude tijden werden sprookjes als medicijn beschouwd. Ook vandaag is de helende kracht van sprookjes voor ons beschikbaar’’

Adinda Verbanck

Sprookjes vormen de rode draad door Adinda’s leven. Stammend uit een vrouwenlijn met een grote liefde voor sprookjes kreeg Adinda de kennis over deze oude verhalen bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Adinda is systemisch geschoold, volgde een sjamanistische opleiding en verdiept zich tevens in pre- en perinatale psychologie. Ze brengt sprookjes naar vele doelgroepen: telkens opnieuw doen deze oude verhalen waarvoor ze zijn bedoeld: ieders hart openen en mensen verbinden! Haar populairste workshops is ‘Sprookjesopstellingen’. Zij leerde deze methodiek van Ervin Molnár. Veel mensen mochten dankzij deze bijzondere methodiek transformerende ervaringen en diepe inzichten verwerven. 

Sprookjesopstelling: een sleutel tot helder voelen wat diep in jou leeft

Sprookjes zijn zo veel meer dan kinderverhaaltjes. Rondtrekkende verhalenvertellers voelden intuïtief welke gemeenschap, welk sprookje nodig had om zich verder te ontwikkelen. Ons onderbewustzijn bevat de sleutels om ‘de code’ te breken en op een diep niveau te begrijpen wat werkelijk verteld wordt. Vandaag kunnen we de schatkamer die in sprookjes verborgen zit nog steeds aanwenden voor onze emotionele en spirituele ontwikkeling en voor diepe heling.
Zowel sprookjeswerk als opstellingswerk hebben een krachtige energetische werking. Sprookjesopstellingen combineren het beste van beide. Het vraagt zorgzaamheid en een bewuste houding om hun helende kracht te benutten. 

Tijdens de workshop mag je je hart openzetten voor een oud sprookje. Je krijgt een eerste zicht op de mogelijkheden van sprookjesopstellingen en je mag ‘voorproeven’. We houden het luchtig. Smaakt het naar meer? 

• Zondag 18 augustus 2024
• Tijd: 12.15 – 13.15
• Locatie: polderzicht

 Ga terug