Marie-Lotte Esser Happy Spirit Days 2023

“Luister naar je hart om zo te creëren wat je echt gelukkig maakt’’

Marie-Lotte Esser

Marie-Lotte is intuïtief inspirator & coach. Ze schreef het leer- lees- en doeboek ‘’Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk” waarin zij je bewust maakt dat de sleutel naar een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart. Het is haar passie om mensen te begeleiden om in de hectiek van alledag de intenties van hun hart te ontwarren en hen te leren zichzelf te zijn in hun persoonlijke ambities. Zij laat je het universum als gids gebruiken en je intuïtie vergroten. Door haar internationale werkervaring in de advocatuur en HR wordt ze ook wel “Advocaat van het Hart” genoemd.

Uit je hoofd in je hart, bezield met passie leven vanuit je hart

Maak jij jouw keuzes met je hoofd of met je hart?
Waar je nu bent in je leven, heb je met de nodige ambitie hard voor gewerkt. Met alle goede bedoelingen. Daar mag je trots op zijn. Maar je voelt ook onrust of onvrede over hoe je leven loopt en hoe je meer rust en geluk kunt ervaren in je persoonlijke doelen.
Wat als je voor de passie kiest, twinkeling in je hart, meer magie?
Meer leven en werken uit je hoofd en in je hart. Daar wordt het leven zoveel levendiger van.
De stem van je hart schreeuwt niet, maar fluistert. Maar hoe luister je eigenlijk naar dit fluisteren en hoe ga je om met de stemmetjes van je hoofd? In deze workshop leert Marie-Lotte je in contact te komen met je diepste zelf opdat je de stem van je hart gaat waarnemen.

Zaterdag 18 augustus 2024
• Tijd: 17.30 – 18:30
• Locatie: polderzicht

 Ga terug