Sprekers 2024

Ook deze editie hebben wij een programma samengesteld vol inspirerende sprekers, motiverende workshops en swingende optredens. Toonaangevend, bijzonder en soms verbazingwekkend – met trots presenteren we onze gasten. Onder hen veel nieuwe gezichten, maar ook een aantal vertrouwde, die spontaan hun agenda blokten toen ze de data voor deze 6e Happy Spirit Days hoorden. En… het programma wordt de komende weken nog mooier en uitgebreider.

Tijn Touber
Tijn TouberDe Terugkeer van Time Bender
Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. In 1984 richt hij de band Lois Lane op waarvan alleen al het debuutalbum 100.000 keer verkoopt. Na dit muzikale avontuur richt hij zich op bewustzijnsontwikkeling en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. Tijn Touber weet als geen ander spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft columns, verhalen en boeken en geeft lezingen, workshops, concerten, retraites en meditatie-trainingen.
Lees meer…
Tijn begint de dag met een openingsmediatie voor iedereen.
Simon Rowe
Simon RoweOcean of Sound
Simon is vooral bekend als docent en lerarenopleider met een unieke stijl die energetische yoga, intuitieve beweging en stembevrijding samenbrengt. Dankzij een lange internationale dans- en theatercarriere heeft hij een schat aan ervaring in expressief stemwerk en beweging.
Lees meer…
Harold van Lennep
Harold van LennepUniek optreden
Mocht je zijn naam niet kennen, dan toch zeker zijn muziek. Liberation werd tientallen miljoenen keren gestreamd en klom in verschillende landen naar de top van de hitlijsten. In dit nummer combineert Harold van Lennep zijn melodische pianoriffs met de woorden van evangelist Ravi Zacharias. Het is een mix die diep raakt, muziek die het leven van mensen verandert. Liberation zorgt met emoties van hoop, troost en blijdschap voor een intens gevoel van bevrijding.
Lees meer…
Jennifer Ann
Jennifer AnnMystieke cacao-meditatie
Amerikaanse muzikant en ervaren leider van verschillende ceremonies Jennifer Ann is de autoriteit op het gebied van cacao-ceremonies. Haar muzikale roots liggen in mantra en medicinale muziek, haar ceremoniële wortels voeren terug naar de wijsheid van Indiaanse stammen. Ze heeft een prachtige soulstem met een verwarmend en rustgevend effect. Een muzikale reis met Jennifer Ann is altijd een avontuur en we zijn supertrots dat zij wederom op de Happy Spirit Days aanwezig is! Deze editie met een cacao-ceremonie én een concert.
Lees meer…
Harriëtte Borgdorff
Harriëtte Borgdorff Happy experience
Nadat Harriëtte besloot om op zoek te gaan naar haar authentieke zelf en zich bewust werd van de oneindige intelligentie van het universum ontstond er een nieuw concept: De Verbeeldingskracht Experience, een live innerlijke reis waarbij je een headphone hebt, waarin allerlei elementen zoals visualisaties, beweging en theater samenkomen.
Lees meer…
Jeroen de Jong
Jeroen de JongVadervuur - alleen mannen
De fascinatie voor het vaderschap begon voor Jeroen toen zijn vrouw zwanger was van hun eerste kind. Jeroen wilde een goede vader zijn. Het liefst de beste. Maar waar kun je dat leren? En wat betekent dat eigenlijk, een goede vader zijn? Terwijl zijn kinderen opgroeiden verdiepte hij zich volop in mannenwerk, bewust en alternatief opvoeden, familieopstellingen, haptonomie, zweethutceremonies, ademwerk en nog veel meer.. In 2023 verscheen zijn boek Vadervuur.
Lees meer…
Saskia Bosman
Saskia BosmanDe pijnappelklier
Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Al 45 jaar verdiept Saskia zich in de mens; vooral het DNA, de cellen, de hersenen, het bewustzijn en de evolutie. Dit alles in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia vertelt vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn.
Lees meer…
Pepijn van de Peppel
Pepijn van de Peppel Ademsessie
Pepijn van de Peppel begeleidt mensen in hun transformatie van onrust naar ontspanning. Mensen komen bij hem met fysieke, mentale en/of emotionele klachten meestal voorkomend uit stress of traumagerelateerde oorzaken of voor onderhoud van lichaam en geest voor meer bewustwording en doorstroom van levensenergie.
Lees meer…
Anna Smit
Anna SmitRestorative Yoga & Sound Healing Fusion
Welkom bij de sprookjesachtige Restorative Yoga en Sound Healing sessie van getalenteerd yogadocent Anna en ervaren sound healer Jalmar. Speciaal voor het festival bundelen zij hun krachten om je een onvergetelijke ervaring te bieden.
Deze sessie combineert de kracht van Restorative Yoga en Sound Healing om je te helpen diep te ontspannen en je innerlijke balans te herstellen.
Lees meer…
Geert Kimpen
Geert KimpenDe belofte aan Maria Magdalena
Tien jaar lang stelde auteur Geert Kimpen, bekend van onder meer De kabbalist en Het meisje dat aan de oever verscheen, het schrijven van deze roman uit. Tot de tekenen zo krachtig waren dat hij er niet langer voor kon weglopen. Het was sterven of schrijven. Gebaseerd op eeuwenoude legenden, verboden apocriefe geschriften, teruggevonden gnostische boeken en evangeliën en de scherpe visioenen van zijn vrouw Michelle Shanti, reconstrueerde hij Maria Magdalena’s verhaal in deze inspirerende roman. En, als schrijver Geert Kimpen een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen aan het enthousiasme dat uit de zaal komt.
Lees meer…
Olga Grig
Olga GrigMeditatief tekenen
Met haar Russische achtergrond is de Haagse beeldend kunstenaar Olga met de theorie van Tolstoj opgegroeid en creert kunst een emotionele band tussen artiest en publiek. Deze esthetische opvatting bracht Tolstoj er toe de criteria van wat precies een kunstwerk is uit te breiden. Hij geloofde dat het concept van kunst een menselijke activiteit is waarbij een zender, door middel van uiterlijke tekenen, eerdere ervaren gevoelens omarmt. Op het festival geeft Olga, ook art therapeut en art docent een unieke workshop meditatief tekenen. Lees meer…
Vincent Nijman
Vincent NijmanSjamanistische Opstellingen
Vincent is sjamanistisch opsteller, traumatherapeut en geeft hierin al sinds lange tijd opleidingen en workshops. Toen hij rond 2007 in aanraking kwam met familieopstellingen voelde dit meteen alsof het heel dicht bij hem lag, heel eigen en natuurlijk. Na jaren verdieping ontdekte hij nog dagelijks nieuwe lagen en dieptes in de magie van opstellingen en hoeveel ons systeem van herkomst ons eigenlijk beïnvloedt. Als je ‘verlichting’ zoekt of gezondheids-/relatieproblemen wilt oplossen, dan kun je – volgens Vincent – niet om het uitwerken van je aardse trauma’s uit je jeugd en familiesysteem, en die uit andere levens heen.
Lees meer…
Hermelijn van der Meijden
Hermelijn van der MeijdenVrouwelijke kracht
Hermelijn heeft een achtergrond als journalist en werd daarnaast opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing Europe. Ze is schrijver van onder meer Negen Geheimen van de Vrouw, waarin ze op zeer persoonlijke, concrete, humoristische en toegankelijke wijze woorden geeft aan de reis van de ziel.
Daarnaast is ze Energy Trainer waarin energie, heling en transformatie van bewustzijn centraal staan.
Lees meer…
Menno Fennema
Menno FennemaPijlbreken
Menno Fennema, eigenaar van Ravitatie, is coach, teacher en begeleider van ceremonies die je mogelijk uit je comfortzone halen. Met humor, liefde en veiligheid ont-dekken we waarom we doen wat we doen en kiezen we voor wie we willen zijn. Menno doet dit aan de hand van wat de elementen ons bieden, vuur, glas, hout, metaal & ijs.
Lees meer…
Bonnie Bessem
Bonnie BessemHemeltaal
Bonnie Bessem is psychologe, medium en schrijfster van meerdere boeken, waaronder het succesvolle Hemeltaal. We durven zelfs wel te zeggen dat ze momenteel een van de invloedrijkste spirituele leraren in ons land is. In 2014 stond ze aan de wieg van het LevensCollege, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid, dat een weg biedt naar meer plezier in het leven. Als psychologe gelooft ze dat er niets mis is met ons. We zijn alleen vergeten wie we werkelijk zijn.
Lees meer…
Tineke Duys
Tineke DuysEer je voorouders
Tineke werkt al sinds 2007 vanuit “Ruimte voor Ontwikkeling” op een sjamanistische en systemische manier met mensen. Zij doet dit vanuit een zuivere betrokkenheid, vanuit haar hart. Eerst was daar de roep van haar ziel naar het sjamanistisch pad en later kwam daar ook het opstellingenwerk bij. Steeds weer merkt ze in de ontmoetingen dat wanneer de ziel van mensen betrokken is bij hun vraag, er kleine wondertjes mogen gebeuren op hun pad van ontwikkeling en heling.
Lees meer…
Shaz & the Medicine Man
Shaz & the Medicine ManSacred Cacao Ceremony
Toen Sharon & Henry hun gezamenlijke passie voor muziek en ceremonies ontdekten, resulteerde dit meteen in een magische stroom van nieuwe songs. Sindsdien delen ze samen als Shaz & the Medicine Man hun muziek in ceremonies, singing circles, concerten en fire gatherings. Al hun songs zijn geïnspireerd door plantmedicijnen, ceremonies, ancient teachings & tradities en de onuitputtelijke wijsheid & spirit van de natuur. Hun eerste album, ‘Surrounded’, werd eind 2022 uitgebracht.
Lees meer…
Sterre Leonor Kuna
Sterre Leonor Kuna Luisteren met je Hart
Een kind van de Sterren. Sterre is sinds kind helderziend, heldervoelend en helderhorend. Ze heeft 20 jaar praktijkervaring in Energetisch Schoonmaken en Energetische Krachtopbouw. Transformatie begeleiding is een rode draad in haar leven en voor haar omgeving. Haar roots liggen in Colombia, maar ze voelt zich bovenal verbonden met het Kosmisch aspect van het Leven. Haar zintuig-geluk vermogen brengt jou naar jouw binnenWereld waar Alles IS.
Lees meer…
Peter van Ineveld
Peter van IneveldPlantmedicijnen
Peter van Ineveld is mycotherapeut en heeft in Nederland het gebruik van medicinale paddenstoelen op de kaart gezet. Hij is auteur van verschillende boeken, schrijft artikelen in vaktijdschriften en is docent. In zijn praktijk behandelt hij mensen vanuit een holistische visie. Daarnaast heeft Peter van Ineveld samenwerking met verschillende ziekenhuizen op het gebied van Integrative Oncology.
Lees meer…
Esther Aiyana Vermandel
Esther Aiyana Vermandel Klankreis
Reiki Master, bewustwordingscoach en klankreisfacilitator Esther stemt elke klanksessie af op de energie van de groep. Tijdens haar klankreizen ontstaat er een vorm van verbinding, onderling, met jezelf, maar vooral op het gebied van hart en gevoel. Stap binnen in de wereld van de klankreis, waar een geleide fantasie samenkomt met de kracht en de wonderen van trillingen en vibraties!
Lees meer…
Marjolein Berendsen
Marjolein BerendsenLeven vanuit diep bewustzijn
Marjolein Berendsen is o.a. spreker, auteur en Natuurgeneeskundig therapeut. Ook is ze founder van ZoMa; een instituut met holistische & spirituele opleidingen. Het is haar zielsmissie om mensen weer bij hun pure essentie te brengen en van daaruit mensen te inspireren, begeleiden en op te leiden voor bewustwording ten behoeve van de huidige en toekomstige generaties.
Lees meer…
Saskia Barendregt
Saskia BarendregtMindfulness & More
Mindfulnesstrainer en coach Saskia gaat de diepte in met mildheid, humor en open vizier. Haar missie is het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen, (mentale) gezondheid en geluk. Het vanuit je eigen kracht leven om zo een bijdrage te leveren aan een mooie, gezonde en liefdevolle wereld.
Lees meer…
Saskia is ook in onze Happy Garden aanwezig met korte gelukssessies.
Joris Vincken
Joris VinckenKlank ont-moeting & Mannencirkel
Een succesvolle carrière als muziekschrijver en producent voor artiesten bracht Joris Vincken niet de werkelijke rijkdom die hij zocht. Hij ruilde de studio in voor een innerlijke zoektocht. Tien jaar lang begon zijn dag in gebed en meditatie. Hij reisde over de wereld op zoek naar zichzelf. Totdat hij erachter kwam dat hij – net zoals toen hij in studio’s werkte – nog steeds aan het rennen was naar het perfecte morgen.
Lees meer…
Céline Peters
Céline PetersOptimale gezondheid
Céline is altijd meer geweest dan “gewoon” huisarts. Spiritualiteit is van jongs af aan een belangrijk onderdeel in haar leven. Vooral het begrip dualiteit fascineerde haar enorm. Ze schreef het boek “Van hoofd naar hart” waarin ze haar eigen proces beschrijft over het leren leven vanuit hartbewustzijn, inclusief alle valkuilen en groeipijnen die daarbij horen.
Lees meer…
happy workshops 1000
Irina Veelders
Irina VeeldersHet mystieke pad van de slang
Irina is docent zelfliefde, heling van het innerlijk kind en mediumschap en bewustwording bij het LevensCollege. Daarnaast organiseert ze met Bonnie Bessem verschillende retraites en workshops op het gebied van zelfontwikkeling, bewustwording en intuïtie. Als kind voelde en zag ze al veel, wat in die tijd niet altijd makkelijk was. Nu gebruikt ze haar hooggevoeligheid als kracht en begeleidt en inspireert ze mensen om hun eigen kracht te gaan zien en van hieruit te leven.
Lees meer…
Magic Mantra’s
Magic Mantra’smantra's op de ukelele
Samenvallen met het moment, door samen te zingen en te spelen. Dat is wat je in een ukelele mantra workshop van Magic Mantra’s gaat ervaren, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt bespeeld. Yogadocente en muzikant Liselotte Goed neemt je, zelfs als je een absolute beginner bent, stap voor stap mee in je allereerste mantra op de ukelele. Zodat je na deze workshop jezelf kunt begeleiden bij het zingen.
Lees meer…
Figo van IJperen
Figo van IJperenDe hele heler
Te midden van het overweldigende aanbod van spirituele ontwikkeling is Figo’s missie een authentiek anker zijn. Hij geeft therapeutische massages met een energetische kwaliteit die hij heeft verworven door intensieve medische Qigong training gedurende vele jaren. Zowel de massages als Qigong vinden hun oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde. In zijn sessies spreekt hij het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Blokkades, leegtes en inzichten komen in beweging en worden rustig in balans gebracht.
Lees meer…
Marja E. Nieuwveld
Marja E. NieuwveldQuantumwereld van het lichaam
De bio-logische natuurwetten waar Marja door haar kennis en ervaring als geen ander over kan vertellen, laten je zien dat ziektesymptomen al de genezing zouden kunnen zijn en waarom je lichaam doet wat het doet. Wil je aan den lijve ervaren hoe intelligent en zelfvoorzienend je lijf is? Schrijf je dan in voor deze onconventionele lezing. De flow van oer-vertrouwen die tijdens dit interactieve uur ontstaat, laat je cellen dansen en zet je wereld op z’n kop.
Lees meer…
Stéphanie Reintjens
Stéphanie ReintjensKleur
Kleuroscopiste Stéphanie ontdekte al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze is opgeleid tot ontwerper en werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze 11 jaar geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.
Lees meer…
Bravon van Zutphen
Bravon van ZutphenEcstatic Dance
Natuurlijk gaat het zaterdagavond weer los. Dit keer met gepassioneerd Ecstatic Dance DJ Bravon die met heel zijn hart houdt van Ecstatic Dance en verdiepende dansreizen faciliteert. Zijn muzieksmaak kun je omschrijven als vreugdevol en melodisch, klassiek tot elektronisch vanuit alle windrichtingen.
Lees meer…
Jerome Wehrens
Jerome Wehrens120 jaar oud worden!
Volgens Jerome is zorgen voor een goede mentale en fysieke gezondheid de sleutel voor meer geluk, groei, energie en balans in het leven. Hiertoe ontwikkelde hij zijn eigen B-mind methode die zijn oorsprong vindt in ruim 30 disciplines waaronder ademhaling, door Jerome vanaf zijn 20e bestudeerd. Dit alles gecombineerd met koude training. Ook heeft Jerome meer dan 10.000 uur ervaring in het coachen van mensen en leidt hij adem- en vitaliteitstrainers op. Daarnaast is Jerome de grondlegger van de Release Methode.
Lees meer…
Petra Swart
Petra SwartDe magie van Atlantis
Petra is spiritueel transformatiecoach, zielsmissiementor en expert op het gebied van spiritueel ontwaken en multidimensionaal bewustzijn. Toen ze tijdens een spirituele opleiding kennismaakte met de hogere energie van oude, hoogstaande beschavingen, zoals Atlantis, Lemurië en het oude Egypte, vielen er voor haar veel kwartjes. Dit waren werelden waarin magie heel normaal was en men leefde vanuit een groot eenheidsbewustzijn.
Lees meer…
happy workshops 1000
Ineke Sampers
Ineke SampersDe kracht van je geboortedatum
Ineke Sampers werkte als leraar toen ze ruim dertig jaar geleden voor het eerst met numerologie in aanraking kwam. Ze raakte meteen gefascineerd en het werd haar passie; samen met persoonlijke bewustwording. Nu geeft ze met hart en ziel consulten, workshops en cursussen. Als geen ander weet numerologe Ineke mensen met de inzichten en wijsheid van getallen te inspireren.
Lees meer…
Ron Hagendoorn
Ron Hagendoorn5Ritmes dans
Ron Hagendoorn is nuchter, spiritueel en een ervaren docent. Hij geeft al acht jaar les in 5Ritmes®, een combinatie van dans en meditatie ontwikkeld door Gabrielle Roth die in veertig landen wordt gegeven.
Lees meer…
Mariët Broné
Mariët BronéCommuniceren met je dier
Mariët Broné is bioloog, dierentolk, coach voor mens en dier en docent Energetische Bewustwording. Al meer dan 15 jaar helpt ze mensen te luisteren naar hun dieren, de natuur en naar zichzelf.
Lees meer…
Elia Field
Elia FieldIntuïtief klankschalenconcert
Elia Field reisde de hele wereld over, leefde in een klooster en kwam uiteindelijk tot rust in Nederland.
Lees meer…
Marie-Lotte Esser
Marie-Lotte EsserUit je hoofd
Marie-Lotte is intuïtief inspirator & coach. Ze schreef het leer- lees- en doeboek ‘’Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk” waarin zij je bewust maakt dat de sleutel naar een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart. Het is haar passie om mensen te begeleiden om in de hectiek van alledag de intenties van hun hart te ontwarren en hen te leren zichzelf te zijn in hun persoonlijke ambities. Zij laat je het universum als gids gebruiken en je intuïtie vergroten. Door haar internationale werkervaring in de advocatuur en HR wordt ze ook wel “Advocaat van het Hart” genoemd.
Lees meer…
Berry Rijkers
Berry Rijkers Herstel je natuurlijke balans
Berry Rijkers is de grondlegger van de Repairing Balance® methode. Een baanbrekende methode waarmee geen symptomen worden bestrijden maar een duurzame oplossing wordt geboden voor balans in je leven. Mensen worden weer mens, ervaren weer plezier in zichzelf en staan daardoor op een meer open en natuurlijke manier in relaties en verbindingen.
Lees meer…
John Kremer
John Kremer Neptunus healing klankmeditatie concert
Als John zijn Neptunus healing klankmeditatie concerten geeft, zijn ze altijd drukbezocht. John speelde in de 80er/90er jaren in diverse bands. Halverwege de 90er jaren is hij geswitched naar solo concerten in de meditatieve sfeer. John gebruikt verschillende meditatieve snareninstrumenten, intuïtieve zang en een aantal klankschalen en gongs.
Lees meer…
Suze Retera
Suze ReteraNervus Vagus en de Psoas
Al meer dan 20 jaar verdiept Suze zich in zowel de psyche als het lichaam en vooral hoe deze samenwerken en elkaar beïnvloeden. Ze combineert in haar praktijk in Amsterdam haar achtergrond in Psychologie met lichaamsgerichte trauma therapie, TRE®, orthomoleculaire therapie, yoga en yoga nidra.
Lees meer…
Rachel Weijman
Rachel WeijmanMantra Concert-& Stembevrijding
Met passie organiseert Rachel Weijman stemworkshops en mantra avonden. Ze verdiept zich in de filosofie van yoga en mantra en draagt dit met liefde uit.
Rachel ziet onze stem als een poort van binnen naar buiten. Stem is hoe je expressie kan geven aan gevoelens en verlangens die leven in jou. Stem is meer dan geluid, het is een vibratie, een trilling die ons verbindt met het universum.Lees meer…
Cornelius Leonardus
Cornelius Leonardus'ingaan' in plaats van 'uitgaan’
De Limburgse songwriter en multi-instrumentalist Cornelius Leonardus (Cas Ronckers) neemt je tijdens zijn intieme tour mee op een verbindende en muzikale reis door zijn debuutalbum ‘In What World’. Als jongste 3FM-Serious Talent en finalist van het SBS6-programma ‘The Talent Scouts’ gooide hij hoge ogen en deelde hij ondertussen het podium met Nederlands grootste artiesten. Lees meer…
Mor Elmora
Mor ElmoraKundalini Awakening
Maak kennis met Elmora, een ervaren facilitator van Kundalini Energy Activation die je tijdens de Happy Spirit Days meeneemt op een unieke reis van transformatie en groei. Elmora is energie-werker, sound healer en shamanic DJ. In haar werk als Kundalini Energy Activation facilitator heeft ze reeds vele mensen begeleid. Zij kent de wegen naar transformatie als geen ander en ondersteunt je terwijl jij jezelf kan openen voor de (nog) onbekende niveaus van jouw binnenwereld. Met zorgvuldig gekozen klanken en krachtige activaties, helpt ze je om blokkades te doorbreken en je ware zelf te laten stralen.
Lees meer…
Adinda Verbanck
Adinda VerbanckSprookjesopstelling
Sprookjes vormen de rode draad door Adinda’s leven. Stammend uit een vrouwenlijn met een grote liefde voor sprookjes kreeg Adinda de kennis over deze oude verhalen bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Adinda is systemisch geschoold, volgde een sjamanistische opleiding en verdiept zich tevens in pre- en perinatale psychologie. Ze brengt sprookjes naar vele doelgroepen: telkens opnieuw doen deze oude verhalen waarvoor ze zijn bedoeld: ieders hart openen en mensen verbinden! Haar populairste workshops is ‘Sprookjesopstellingen’.Lees meer…
Leen Steen
Leen SteenAlles is Qi
Qigong wordt al eeuwen in honderden verschillende vormen beoefend. Chi Neng Qigong is een moderne vorm van Qigong waarbij de verbinding tussen de beoefenaars in een groep of healing circle essentieel is. We zetten samen een krachtig energie (Qi) veld neer en worden daarmee veel meer dan de som der delen. Leen Steen beoefent 12 jaar Qigong en genas door de beoefening van deze Chinese meditatieve bewegingsleer van een hartritme stoornis. Deze ervaring was aanleiding deze prachtige energetische oefeningen verder te willen verspreiden
Lees meer…
Lovely Uhlenbeek
Lovely UhlenbeekYin Yoga met gitaar en gedichten
Lovely is singer-songwriter en yogadocent. In 2006 studeerde zij af aan het Conservatorium waar zij al vroeg haar liefde voor componeren en songwriting ontdekte.
Later kwam de nadruk meer en meer op het combineren van yoga en muziek plus het schrijven van liedjes met een inspirerende boodschap om mensen te begeleiden bij hun reis naar binnen toe. Daarnaast schrijft Lovely ook prachtige gedichten.

Lees meer…

Danique Melsen
Danique MelsenLet’s manifest!
Danique Melsen (31) is een inspirerend schrijfster en spreekster. Danique haar boek over manifesteren genaamd ‘LET’S MANIFEST’ wordt in 2024 uitgegeven. Danique is bekend van de bestseller ‘Onderschat worden? Dat is leuk’ die in 2021 werd uitgegeven en veel publiciteit kreeg. Zo is Danique door Harpers’ Bazaar uitgeroepen tot ‘Woman of the Week’ en mag zij hiermee plaatsnemen in een rij vol inspirerende vrouwen als Oprah Winfrey en Angela Merkel.
Lees meer…
Mariette de Kroon
Mariette de KroonTibetaanse yoga
Mariette is Tibetaans yogaleraar en teacher trainer. Na haar eerste retreat bij de Dalai Lama en reizen door Australië ontmoette ze in 2006 Tulku Lobsang Rinpoche – de bekende boeddhistisch leermeester en arts. Van hem leerde ze Lu Jong Tibetan Healing Yoga en sinds 2009 geeft ze naast lessen ook de docentopleiding Tibetaanse yoga, ook wel Lu Jong genaamd.
Lees meer…
Margreet van Veen
Margreet van VeenReconnection Journey
Margreet van Veen is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach. Over de hele wereld geeft zij readings & healings. Het scheppen van helderheid, het werken met mensen en het laten zien van de mogelijkheden vindt Margreet het mooiste wat er is. Zoals zij zelf zegt “Werken vanuit je hart is al een gift, maar wanneer je dit samen met je hoofd kan doen gebeuren er pas bijzondere dingen.” Lees meer…
Gjalt Vlam
Gjalt VlamUnlock your breath
Gjalt Vlam is gefascineerd door de ademhaling. Je staat meestal niet stil bij de enorme impact die ademhaling op je leven heeft. Maar als je bewust gaat ademen kun je grote invloed uitoefenen op lichaam en geest. Je kunt bijvoorbeeld dieper leren ontspannen of juist voor flinke energie zorgen. Gjalt kwam erachter dat één ademhaling soms genoeg is om alles te veranderen.
Lees meer…
Quirine Hanssen
Quirine HanssenVerbonden ademhalen
Quirine is opgeleid tot veranderkundige en ademcoach. Ze maakt in haar werk gebruik van meditatie, tantrische oefeningen en de verbonden ademhaling. Zij bundelt haar kennis en ervaring in een bijzondere ademsessie. Daar wil je natuurlijk bij zijn!Lees meer…
Lieke, Pascal & Lisette
Lieke, Pascal & LisetteZangcirkel o.a. heartsongs
De liefde voor heartsongs en mantra’s heeft Lieke Montagne, Pascal van de Pol en Lisette van de Pavoordt in twee duo’s samengebracht. In een tijdloos moment brengt de muziek een diep gevoel van Samen-Zijn en Samen-Leven, die in oude tradities zo vanzelfsprekend was. Lees meer…
Richard Pols
Richard Pols Quantum Fysica
De bevlogen Richard Pols is een van onze sprekers die grote inzichten heeft opgedaan. Hij ervaart zichzelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid en is aangekomen in het NU waar alles kan ontstaan en niets vastligt totdat hij het waarneemt vanuit de bron.
Lees meer…
Belinda Christiaans
Belinda ChristiaansChi Neng Qigong: meditatie in beweging
Belinda geeft sinds lange tijd Chi Neng Qigong, een Chinese vorm van yoga. Ook heeft ze een praktijk waarbij ze mensen begeleidt in het leven van hun potentie. Ze draagt de kennis over vanuit de natuurwetten. Ze leerde de wijsheid van het lichaam te gebruiken en in te zetten door Chi Neng Qigong en NLP om Bewust worden van Body & Mind.
Lees meer…
Johan en Viola
Johan en Viola Powermystics Vibes
Deze festival editie brengen wij zoveel muziek. Ook in onze buiten lounge / open podium waar je de gehele dag kan vertoeven. Zoals met de spirituele mindful Dj’s Miss Vi en MAFTOV. Laat je meevoeren in hun mix van ritmische beats, laat verwachtingen los, omarm het huidige moment en de muziek je meenemen op een transformerende reis van zelfontdekking en empowerment.
Lees meer…
Andy van de Poel
Andy van de PoelKristallen
Andy van de Poel maakt in zijn coaching-sessies gebruik van kristallen en hun trillingen. Bij elke persoon of fase past een ander mineraal en door deze bijzondere verbindingen te maken helpt hij mensen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgt hij op een duurzame manier voor een leven in balans. Tijdens de Happy Spirit Days geeft Andy van de Poel een lezing waarbij kristallen en hun trillingen een centrale rol spelen .Een verhaal waar hij je graag in meeneemt…
Lees meer…
Wildpluk Moos
Wildpluk MoosWildpluk wandeling
Wildpluk Moos neemt je mee over het Happy Spirit Days-terrein en vertelt verhalen over de heilzame kruiden. Ze leeft op 3hg in de stad Amsterdam. En echt, haar wekker is een wilde papegaai. Elke ochtend landt hij in de berkenboom in de binnentuin en wacht daar tot Moos haar gordijn opendoet.
Lees meer…
Wolf Heart Sisters
Wolf Heart SistersHeart Opening Concert
De Wolf Heart Sisters Nienke Crijns en Anniek van Maaswaal zijn twee Nederlandse Singer/Songwriters die het afgelopen jaar verbonden zijn geraakt door Muziek en hun Hart. Ze geloven in de kracht van hun inner voices en voelen dat ze worden geleid naar het inspireren en begeleiden van anderen door wat wij zelf leren in hun leven: het transformeren van hun pijn, uitdagingen, inzichten en individuele waarheid in hun eigen medicijn: prachtige en krachtige ‘Conscious Pop & Medicine Music’.
Lees meer…
Hyacinthe van Emst
Hyacinthe van EmstVrouwencirkel
2020 bracht Hyacinthe op meerdere terreinen verlichting. Toen alles stilviel, moest ze zichzelf opnieuw uitvinden. Zo ontdekte zij het pad van coaching en counseling. Dat bracht haar op het pad van de Maya’s. Later volgden onder andere opleidingen tot natuurcoach, Quantum Hypnose en de LevensInitiaties bij Bonnie Bessem.
Lees meer…
Ganga Ma en Lisa Fabriek
Ganga Ma en Lisa FabriekZachte yin yoga in concert
Wanneer Ganga Ma mantra en kirtan zingt, vloeit haar stem direct uit de bron van het hart. Haar diepe liefde voor het mysterie en haar verlangen naar de samensmelting met het goddelijke is direct voelbaar voor haar publiek en ontroert mensen van over de hele wereld. Gangma Ma wordt begeleid door Lisa van Studio Love Spirit voor wie veiligheid, verbinding en energie kernwaarden zijn bij haar yogahoudingen. Lees meer…
Sven Signe
Sven SigneMetta Bhavana Meditatie
Maak kennis en mediteer met levenskunstenaar Sven Signe, wiens missie het is om te creëren in dienst van en overgave aan de liefde. Het is deze beoefening die Sven tot de kern van zijn spiritualiteit, kunst en leringen zet waarin hij antwoord probeert te geven op wat hij beschouwt als de altijddurende uitnodiging van het leven. Om met elke stap in de gehele wandel van het leven om onszelf in liefde tot uiting te brengen.
Lees meer…