happy spirit festival

Happy Spirit Days in de media

NPO2: Van Dis & de Dalai Lama
Op vrijdagochtend (heel vroeg!) ontvingen wij Adriaan van Dis op de Happy Spirit Day. Wat was hij onder de indruk! Hier werden wij natuurlijk helemaal blij van. Mocht je ’t hebben gemist, kijk hier mee – op NPO2 – naar het tweede deel Van Dis & de Dalai Lama. De hele aflevering is het kijken waard, maar Happy Spirit Days vind je van 19.56 – 23.18, maar liefst een dikke vijf minuten.

Jan Magazine Online
Oh… Happy Spirit Days…, dit artikel in Jan Magazine online vertelt je precies wat je kan verwachten op 21, 22 & 23 juni: de spijker op z’n kop. Lees je mee? Klik hier voor het artikel.

Vogue
Ook in de Vogue was er aandacht voor de Happy Spirit Days. De Happy Spirit-tip voor in de lente.

Happy Spirit Days in de Vogue

Yoga International
Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Het charmante festival in Blaricum belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting.

The Optimist
Dit vinden wij zo’n groot compliment: een artikel op de nieuwe Optimist Daily!

Hei en Wei
Achter de schermen! Wil je weten wie er – onder andere – actief is voor de Happy Spirit Days, lees dan dit artikel uit de Hei en Wei.

Holistik.nl
Life-changing zou dit unieke boutiek festival weleens kunnen zijn…

The Green Happiness
Van een interactieve geurworkshop tot een lezing over wat aura’s nu eigenlijk zijn en van een meditatieworkshop van Tijn Touber tot een lezing over Ayurveda: vervelen zul je je zeker niet. Sounds good? Dan is Happy Spirit Days echt iets voor jou.

happy spirit festival contact