Sterre Leonor Kuna HappySpiritDays 2023

‘’Jouw Kracht zit in de beleving van jouw BinnenWereld’’

Sterre Leonor Kuna

Een kind van de Sterren. Sterre is sinds kind helderziend, heldervoelend en helderhorend. Ze heeft 20 jaar praktijkervaring in Energetisch Schoonmaken en Energetische Krachtopbouw. Transformatie begeleiding is een rode draad in haar leven en voor haar omgeving. Haar roots liggen in Colombia, maar ze voelt zich bovenal verbonden met het Kosmisch aspect van het Leven. Haar zintuig-geluk vermogen brengt jou naar jouw binnenWereld waar Alles IS.

Luisteren met je Hart

Na een succesvol concert nu weer op Happy Spirits Festival! Sterre zal een vleugel concert verzorgen in de kerk, waarin je uitgenodigd wordt om vanuit je Hart te luisteren. In verbinding met elkaar, de prachtige plek in de Kerk, luisteren we naar de melodieën van de vleugel. Zij zal je een korte oefening geven ter voorbereiding, om samen dit uur vanuit het Hart te beleven. Het Zintuig-Geluk vermogen is vaak beïnvloed of overbelast door prikkels. Noten lezen kan zij niet meer, ze speelt vanuit de Harts Trilling die haar vingers en handen over de toetsen doen bewegen. Sterre laat zich inspireren door muziek die zij doorkrijgt en in het pure moment met de mensen deelt.

• volgt
• Tijd: volgt
• Locatie: volgt

Soul Workshop ” Een Wandeling met het Hart”

In een intieme, kleine setting neemt Sterre jou mee. Gestart wordt met een “Talking circle”, daar waar jouw Hart mag spreken, gezien en gevoeld mag worden in een veilige en Heilige Ruimte. Zo komt Sterre tot de Kern van jouw Essentie. Vanuit de Pure Liefde beweeg jij en zal Sterre jou verder begeleiden naar een diepe ontspanning d.m.v. Heilige Klank, Stem & Instrument. Ze zal de Oerwortels roepen, de Ouderlijn & Voorouderlijke lijn voor Innerlijke Kracht. Jouw binnenWereld zal geprikkeld worden d.m.v. begeleide meditatie. De klanken dienen als aarding maar ook om voorbij de woorden te reizen naar gevoel en het onbekende Mysterieuze.

volgt
• Tijd: volgt
• Locatie: volgt

 Ga terug