Simon

‘’in onze kern zijn we kunstenaars, de bruisende energie van creatief bewustzijn, elk moment van ons leven is ons uniek kunstwerk’’

Simon Rowe

Simon is vooral bekend als docent en lerarenopleider met een unieke stijl die energetische yoga, intuitieve beweging en stembevrijding samenbrengt. Dankzij een lange internationale dans- en theatercarriere heeft hij een schat aan ervaring in expressief stemwerk en beweging. Zijn passie voor samenzang en dans, ontstaan tijdens zijn jeugd in Zuid-Afrika, blijft hij voeden met trainingen van vooraanstaande internationale leraren. Tijdens deze editie van Happy Spirit neemt hij je mee op een unieke interactieve muzikale reis.

Ocean of sound

circular music journey

Duik in een betoverende wereld van geluid, waar je samen met anderen een etherische oceaan van klanken. De belangrijkste ‘instrumenten’ zijn de stemmen van alle deelnemers. Je hebt geen zangervaring nodig, iedereen kan meedoen. Samen maken we eenvoudige geluiden die we stap voor stap omtoveren tot magische muziek en prachtige geluidslandschappen.

Simon leidt de reis en maakt een magisch tapijt van melodieën en harmonieën met de mix van stemmen, soms met ondersteuning van instrumenten zoals harmonium, drum, klankschalen, klokkenspel en shakers. Voel de vibraties door je hele lichaam, terwijl je met je eigen stem en lichaamspercussie bijdraagt aan het harmonieuze klanktapijt. Verken meerstemmige arrangementen van bekende mantra’s en laat je meevoeren terwijl de muziek transformeert en evolueert.

Doe mee aan deze bijzondere workshop, waar elke noot je naar innerlijke mystieke werelden leidt en elk geluid een viering van eenheid en verbinding is. Een ontspannende ervaring.

• Zondag 18 augustus 2024
• Tijd: 12.15 – 13.15
• Locatie: bloementent