Shamaryah

awaken, remember and live your truth

Shamaryah Koehler

Met haar diepgaande vermogen om te voelen, ontdekte Shamaryah hoe zij in staat is om te ‘zien’ in de gelaagdheid van onze bewustzijn en het begrijpen van de bronenergie. Ze biedt anderen een pad om terug te keren naar levensvreugde en in verbinding met hun ware essentie. Een leven vanuit het soevereine hart.
Tijdens de Happy Spirit Days nodigt zij jou uit, samen met de facilitators Thor Hoedemaekers, Robin Erkel, Zinzi de Brouwer en Corine Straub grondlegster van Goddess Dance, op het pad van divine surrender. Thor staat bekend om zijn sjamanistische ceremonies en energetische massages waarin hij werkt met lichttaal, ook wel de taal van het hart genoemd. Robin is de grondlegster van LEAP en brengt daarmee ook trainingen en retreats waarbinnen zij non-duaal bewustzijn overbrengt in de meest natuurlijke staat van Zijn. Zinzi, bewaarder en bewaker van inheemse van eeuwenoude wijsheden en leringen, brengt bewustzijn, levensvreugde, welzijn en verbondenheid middels een inheemse, niet-westerse benadering van genezing. Zij werkt met plantmedicijnen, de levenskracht energie en diverse sjamanistische methodes. Corine haar fascinatie voor het leven en bewustzijnsontwikkeling is oneindig. Door middel van diverse (kunst) vormen brengt ook zij individuen dichter bij hun werkelijke zijn.

Lifeforce Energy Awakening Proces (LEAP)

Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP) is een directe overdracht van levenskrachtenergie die op natuurlijke wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, vaak ook wel kundalini-ontwaken genoemd. Het is een ontwakingsproces dat je op organische wijze in overgave leidt naar een authentiek en betekenisvol bestaan. Daar waar alle facilitators bekend staan om hun geheel eigen authentieke wijze van faciliteren, brengt Shamaryah Thor, Robin, Zinzi en Corine speciaal voor vandaag samen voor een unieke beleving en ervaring met verassende elementen! Een innerlijke reis in overgave. Een proces van diepe transformatie die de krachtige, creatieve en goddelijke levenskracht energie laat spreken via jouw hart! Deelname aan de sessie is liggend met gesloten ogen. Are you ready to take this LEAP into ’the simple joy of being alive’?
Advies: 1,5-2 uur voorafgaand niet eten. Drinken kan wel. 

  • Zaterdag 17 augustus 2024
  • Tijd: 17:30 – 19:00
  • Locatie: bloementent