DJ Iradi-HappySpiritDays-2020

‘’aandacht is verbinding met alles wat is’’

Richard Pols

De bevlogen Richard Pols is een van onze sprekers die grote inzichten heeft opgedaan. Hij ervaart zichzelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid en is aangekomen in het NU waar alles kan ontstaan en niets vastligt totdat hij het waarneemt vanuit de bron. Hij is zich steeds meer bewust geworden van zijn gewoontes en programma’s die hem belemmeren volledig vanuit zijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit zijn hart samen met zijn hoofd, kwantum fysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in zijn werkelijkheid ontstaan die hij niet vanuit zijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden. Hij ontmoet je graag!

Quantum Waarneming

In dit leven heb je geleerd dat er een beperkt aantal keuzes is. Bovendien wordt er van alles aan gedaan om jouw keuzes te beïnvloeden. Kun je hier dan wel echt kiezen? Met Quantum Waarneming ontstaat er een verruiming van jouw bewustzijn. Hierdoor worden meer keuzes actief in jouw werkelijkheid. Ontdek in deze workshop hoe dit werkt.
In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Ook je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen lostrillen en veranderen door Quantum Waarneming. Alles wat jij waarneemt, daar heb je invloed op. Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je hoofd is. Je leert neutraal waarnemen door samenwerking tussen hoofd en hart. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is. Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?
Na afloop krijg je de audio opname van de Quantum Waarneming oefening die we doen via de mail opgestuurd zodat je deze thuis/overal kan toepassen.

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 17.30 – 18.30
• Locatie: tuinkamer

Kracht van verbinding

Deze samenkomst is een ontmoeting vanuit gelijkwaardigheid. Richard wil je inspireren wat verbinding voor jouw betekent. Is het mogelijk dat wij in een groter energieveld leven wat wij niet kunnen ervaren vanuit onze menselijke perceptie? Spiritualiteit en wetenschap zijn nog steeds op zoek naar het kleinste en het onzichtbare. Is het mogelijk dat jij met jouw bewustzijn hier verbinding mee kan maken? Het is mogelijk om verbinding te maken voorbij deze werkelijkheid in een Quantumveld dat oneindig en vol met leven is. Het is zichtbaar in de wereld dat er nog steeds verdeeldheid is in de mens. Kunnen wij ware menselijke verbinding herstellen in onszelf en met de ander? 

Deze samenkomst is er geen programma of doel. We zullen hier gezamenlijk verder over spreken. Je bent van harte welkom!

• Zondag 16 augustus 2024
• Tijd: 12.15 – 13.15
• Locatie: kota

In de kota kun je gewoon binnenlopen, geen inschrijving vooraf nodig.

 Ga terug