Remco Djedi Re

“als je wilt weten wie je bent en waar je heen gaat, dan is het fijn om te weten waar je ooit vandaan gekomen bent”

Remco van der Staay

Remco DJEDI RE ziet zichzelf als spiritueel archeoloog, kunstenaar, ceremoniemeester en Maya Teacher. Hij bezoekt al ruim 25 jaar oude beschavingen en culturen over de hele wereld en reist hiermee door de Tijdlijnen. Zijn levensmissie draagt hij uit onder de naam MAYA CREATIV.nl. In verschillende podcasts was hij te gast om zijn visie te delen en hij deelt dagelijks Maya Teachings op zijn telegram kanaal. Remco geeft gehoor aan de roep om oeroude kennis en wijsheid van de ooit zo machtige en prachtige oude beschavingen terug te brengen naar het NU. Hij deelt dit via woord, klank en kunst.

2024, het einde van de gestolen Tijd.

We leven in een bijzondere Tijd waarin veel mensen worden geraakt en ‘geroepen’. We noemen het ook wel “wakker worden”. We gaan het leven opeens anders ‘zien’. Niet met de Aardse ogen, maar van binnenuit. De grote bewustzijnsverruiming is al gaande, in en om ons heen. Het Happy Spirit Festival is hiervan een prachtige uiting.
We beginnen ons steeds meer te beseffen dat Tijd niet lineair is, maar cyclisch. Iets wat de Maya’s al wisten en zij leefden via een andere Tijdfrequentie dan wij nu kennen. De oude Maya’s waren de ‘Tijdbewaarders’ en bewakers van de Aarde. Hoe kunnen we ons weer afstemmen op het oorspronkelijke ritme van de Tijd?
In deze Maya Teaching neemt hij je mee naar lagen van jouw Hoger Zelf. In samenwerking met Sabrina Ma’KashA gaan we op Reis door de Tijd. Ma’KashA betekent Nieuw Geborene, zij stroomt vanuit een Nieuwtijdsenergie en zo ontmoeten Ancient Wisdom en New Born Frequency elkaar.
Voel je welkom om deze Teaching in Droomstaat te beleven.

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 17.30 – 18.30
• Locatie: tuinkamer

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 14.00 – 15.00
• Locatie: kota – ceremonie; vooraf geen inschrijving nodig