Mariët Broné-Workshop ‘Vraag het je dier!’-HappySpiritDays-2023

‘’je dier als levenscoach’’

Mariët Broné

Mariët Broné is bioloog, dierentolk, coach voor mens en dier en docent Energetische Bewustwording. Al meer dan 15 jaar helpt ze mensen te luisteren naar hun dieren, de natuur en naar zichzelf.  Mariët heeft veel wijze lessen geleerd van haar dieren. “Door naar je dier te luisteren, leef je in verbinding en creëer je meer levensgeluk. Je brengt balans bij jezelf, in je gezin en in je werk. En je geeft je dier een volwaardige plek.” Als bioloog en dierentolk staat Mariët met beide benen op de grond en weet ze dat er meer is tussen hemel en aarde. “Je dier als je levenscoach” is een groene draad in haar leven.

Workshop ‘Vraag het je dier!’

Deze interactieve workshop is een belevenis voor jou en je dier (op afstand). Wil je zelf ervaren wat er omgaat in je dier en welke boodschap je dier voor je heeft? Onder enthousiaste begeleiding van Mariët ga je met je eigen dier en dat van een ander contact maken. Je komt meer te weten over diercommunicatie en je ervaart het zelf. Heb je nog nooit gecommuniceerd met dieren? Wees welkom. Kun je al communiceren met dieren? Wees ook welkom!  Laat je inspireren in het moment! Eigenlijk ‘praat’ je al de hele dag met je dier en je dier met jou.  Voor dieren is energetische communicatie vanzelfsprekend, voor ons is het onder andere een kwestie van leren ontvangen, een open mindset, energetische bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Kan iedereen het leren? Ja. Maar het is net als piano leren spelen. Iedereen kan het leren, oefening baart kunst en door te doen weet je of je lekker voor jezelf speelt of dat je die internationale beroemde pianist wordt.

Je dier weet het antwoord…

Neem een foto mee van je dier, liefst uitgeprint. Op je telefoon kan ook. Je dier blijft thuis. Heb je geen dier, wees ook welkom.

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 10:30 – 11:30
• Locatie: tuinkamer

• Zondag 18 augustus 2024
• Tijd: 12:15 – 13:15
• Locatie: tuinkamer

Mariët geeft op vrijdag en zondag tijdens het festival ook consulten op het festivalterrein. Kijk voor meer informatie onder Happy Garden.

 Ga terug