Lieke Montagne - Zangcirkel met mantra's en heartsongs

‘’zingen is een cadeau voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld’’

Lieke, Pascal & Lisette

De liefde voor heartsongs en mantra’s heeft Lieke Montagne, Pascal van de Pol en Lisette van de Pavoordt in twee duo’s samengebracht. Lieke zingt om haar gevoel, liefde en muziek met jou te delen – vanuit de verbinding in haarzelf naar (muzikale) verbinding met jou en de ander(en). Pascal zingt en speelt om mensen te raken en in het gevoel in beweging te brengen. In een tijdloos moment brengt de muziek een diep gevoel van Samen-Zijn en Samen-Leven, die in oude tradities zo vanzelfsprekend was. Lisette neemt je met haar intuïtieve pianomuziek mee op reis naar binnen en nodigt je uit te luisteren naar echo’s van je hart en ziel. 

Zangcirkel met mantra’s en heartsongs

Vind je het fijn om (samen) te zingen? Om uiting te geven aan wat er in jou leeft? Zing dan fijne mantra’s en heartsongs met Lieke en Pascal op vrijdag en met Lieke en Lisette op zondag; traditionele, eigentijdse en zelfgeschreven songs. 
Door de muziek verbind en land je in de cirkel en kun jij expressie geven aan wat er leeft in jou. Dat kan met en zonder ervaring met zingen, mantra’s en heartsongs. Met speelse lichtheid en liefdevol enthousiasme word je deze middag begeleid, zowel instrumentaal als vocaal.   


• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 14.00 – 15.00
• Locatie: kota
Voor de workshop in de kota is geen inschrijving nodig; met mooi weer buiten.