Joris Vincken

“hoe meer je thuis bent bij jezelf, hoe meer je als vanzelf verbonden bent met anderen”

Joris Vincken

Een succesvolle carrière als muziekschrijver en producent voor artiesten bracht Joris Vincken niet de werkelijke rijkdom die hij zocht. Hij ruilde de studio in voor een innerlijke zoektocht. Tien jaar lang begon zijn dag in gebed en meditatie. Hij reisde over de wereld op zoek naar zichzelf. Totdat hij erachter kwam dat hij – net zoals toen hij in studio’s werkte – nog steeds aan het rennen was naar het perfecte morgen. Zijn zoektocht eindigde toen hij herkende dat de ware illusie niet de wereld was, maar de gehechtheid aan zijn ‘ik’. Sindsdien ademt en leeft Joris de stilte die we zijn voor elke beweging. Joris zijn nieuwe boek ‘Donker, de ongeziene helft van heel zijn’ is een persoonlijk en authentiek boek over de verborgen rijkdom van onze schaduwkant. Donker is niet slecht of fout, het is alleen onbekend.

Klank ont-moeting

Joris Vincken combineert op een unieke manier zijn magische pianospel (en verschillende andere instrumenten) met mantra’s, sjamanistische rituelen, gedichten en verstilling. Een klank ont-moeting met Joris is een bijzondere ervaring die je meeneemt naar je diepe stilte. Het is een streling voor je ziel, een uitnodiging om helemaal te zijn.
Laat je meenemen in een oase van rust, klank en diepe verstilling. Stap even uit het rennen naar het volgende doel en ervaar weer je werkelijke magie.

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: volgt
• Locatie: kerk

Mannencirkel met Joris

De kracht van een mannencirkel is vooral de herkenning dat je niet alleen bent in je uitdagingen. Iets verzacht, heelt in ons, door andere mannen open en eerlijk te ontmoeten.

Mocht dit de eerste keer zijn dat je naar een mannencirkel komt, voel je dan helemaal vrij om weinig of veel te delen. Niets moet, alles is welkom. Ga je vaker naar een mannencirkel, dan kan het een verrijking zijn om een keer een nieuwe groep mannen te ontmoeten.

In zijn laatste boek ‘Donker, de ongeziene helft van heel zijn’ schrijft Joris over donker, zijn eigen relatie ermee en de kracht van seksualiteit. Door compleet open en direct over zijn eigen leven te delen, valt het oordeel over de uitdagingen van anderen weg.

Man, je bent welkom met alles wat je bent.

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: volgt
• Locatie: kota
• Zonder inschrijving; maximaal 14 personen