John Kremer

“klank is een verbinding zonder woorden, waarin men diep kan voelen”

John Kremer

Als John zijn Neptunus healing klankmeditatie concerten geeft, zijn ze altijd drukbezocht. John speelde in de 80er/90er jaren in diverse bands. Halverwege de 90er jaren is hij geswitched naar solo concerten in de meditatieve sfeer. John gebruikt verschillende meditatieve snareninstrumenten, intuïtieve zang en een aantal klankschalen en gongs. De manier waarop hij de snareninstrumenten bespeelt, is gebaseerd op de basiskennis van de Indiase traditionele muziek, welke hij geleerd heeft vanaf het jaar 2000. John heeft met deze basiskennis zijn eigen manier van intuïtief geïmproviseerde concerten ontwikkeld en deze zijn nooit precies hetzelfde als een voorgaand concert. Maar een ding is zeker: door de trillingen kom je uit je hoofd en raak je in een meditatieve staat.  Je denkt niet meer, je bent! 

Neptunus healing klankmeditatie concert

De kracht van het wassende water, die bij de planeet Neptunus hoort, spoelt het oude weg en laat het nieuwe geboren worden. Het stromende water is tevens het stromend leven, dat constant in beweging is. Neptunus heeft daardoor een transformerende energie.
De grondtoon/trilling die bij Neptunus hoort, vormt de basis van dit meditatief klankhealing concert, op welke toon John zijn intuïtieve improvisaties bouwt met diverse meditatieve snareninstrumenten, zang, klankschalen en gongs. Tevens hoort deze toon energetisch gezien bij het gebied ter hoogte van ongeveer de neus en de oren (tussen keel- en voorhoofdchakra).
De overige klanken raken in jou aan wat op dat moment nodig is voor jou en daardoor helend werken op een holistische wijze, zodat de energie ook gebalanceerd werkt naar andere gebieden in jouw energiesysteem.

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 10.30 – 11.30
• Locatie: bloementent