Jeroen de Jong Happyspirit Days 2024

‘’vaderschap doe je zelf, maar niet alleen’’

Jeroen de Jong

De fascinatie voor het vaderschap begon voor Jeroen toen zijn vrouw zwanger was van hun eerste kind. Jeroen wilde een goede vader zijn. Het liefst de beste. Maar waar kun je dat leren? En wat betekent dat eigenlijk, een goede vader zijn? Terwijl zijn kinderen opgroeiden verdiepte hij zich volop in mannenwerk, bewust en alternatief opvoeden, familieopstellingen, haptonomie, zweethutceremonies, ademwerk en nog veel meer. In 2014 richtte Jeroen De Praktijkvader op, een plek waar mannen op verschillende manieren bij elkaar komen en hun vaderschap onderzoeken. Niet om de beste vader te worden, maar om de vader te worden die ze willen zijn voor hu kinderen. Jeroen geeft vadertrainingen, mannencirkels en mannenweekenden. In 2023 verscheen zijn boek ‘Vadervuur – volg je eigen opvoedkoers en word de vader die je je kind gunt’.

De vader die je je kind gunt – alleen voor mannen

In deze workshop ga je op een energieke en actieve manier op zoek naar de vader die je echt wilt zijn. Waar word je blij van? Wat zit je in de weg? En hoe kun je je kind écht zien en hem of haar geven wat er nodig is? Je vaderschap is niet alleen een dagelijks avontuur met je kinderen, maar ook een grote reis in persoonlijke groei en bewustwording. En dat gewoon elke dag opnieuw,
Je gaat aan de slag met een mooie groep enthousiaste vaderes. Je kijkt naar de opvoeding die jij hebt gekregen van jouw ouders en wat je daarvan door wilt geven aan (je) kinderen en wat juist niet. Je kijkt ook naar wat de dynamiek tussen jou en (je) kind is en wat jullie van elkaar kunnen leren om het met elkaar beter en fijner te hebben.
En je zult ontdekken hoe mooi, steunend en leuk het is om samen met andere mannen in het vaderschap op te trekken. Kinderen grootbrengen doe je wel zelf, maar het hoeft niet alleen.

Goed om te weten: de workshop is geschikt voor alle ’soorten’ vaders. Het maakt niet uit of je kinderen nog klein zijn of al op zichzelf wonen. Ook aanstaande, gescheiden, stief- en bonusvaders zijn van harte welkom.

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 11:45 – 12:45
• Locatie: stiltetent

Mannencirkel
Jeroen geeft ook een mannencirkel in de Kota.

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 15:45 – 16:45
• Locatie: kota