sevak preet 500

“we zijn gemaakt van sterrenstof, verbonden met alles in dit universum”

Jennifer Ann

Amerikaanse muzikant en ervaren leider van verschillende ceremonies Jennifer Ann is de autoriteit op het gebied van cacao-ceremonies. Haar muzikale roots liggen in mantra en medicinale muziek, haar ceremoniële wortels voeren terug naar de wijsheid van Indiaanse stammen. Ze heeft een prachtige soulstem met een verwarmend en rustgevend effect. Een muzikale reis met Jennifer Ann is altijd een avontuur en we zijn supertrots dat zij wederom op de Happy Spirit Days aanwezig is! Deze editie met een cacao-ceremonie én een concert.

Mystieke cacao-meditatie met mantra’s

Jennifer Ann gebruikt muziek als verbindende factor in al haar ceremonies. Tijdens deze mystieke cacaomeditatie neemt ze je mee op een reis diep in eigen hart, waarbij chants en muziek een belangrijke rol spelen. Een ceremonie met Jennifer Ann geeft je vleugels, maar houdt je tegelijkertijd met beide benen op de grond. Ze weet de perfecte balans te vinden tussen serieuze meditatie en speelse muziek. Een niet te missen ervaring!

• Zondag 19 augustus 2024
• Tijd: 15.45 – 16.45
• Locatie: bloementent

Concert

Als geen ander weet Jennifer Ann je in je hart te raken met haar prachtige muziek en rituelen. Met haar stem laat ze je ervaren hoe de eeuwenoude wijsheid van muziek en rituelen je leven kan veranderen; je laten herinneren wie je daadwerkelijk bent. Door haar jarenlange studies met oude culturen, reizen en devotie is een concert bijwonen van Jennifer Ann een hele ervaring, waar je getransformeerd uit komt. In haar werkt creëert ze een brug tussen de oude wijsheden en het moderne lev Ben je klaar voor een onvergetelijk concert?

• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 17.00 – 18.00
• Locatie: kerk