Geert Kimpen

“”

Irene Sportel

Irene is yoga-en meditatiedocent, energetisch therapeut, muzikant en voormalig arts. Na vijf jaar te hebben gewerkt in de Westerse medische wereld is ze zich gaan richten op natuurlijke vormen van heling om zichzelf en anderen te helpen meer vrede, levensvreugde, gezondheid en vrijheid te ervaren. Ze geeft Tibetaans energetische healing sessies, Sound Healing Concerten, yoga-en meditatie retraites, online workshops en meer.

Sound Healing zitconcert

Irene deelt vanuit haar hart Tibetaanse en Indiase mantra’s begeleid op gitaar en handpan, gecombineerd met prachtige soundscapes van Tibetaanse en kristallen klankschalen en andere wereldinstrumenten. Haar stem nodigt je uit om op een innerlijke reis te gaan. Laat de helende klanken van de klankschalen en mantra’s door je heen stromen en laat alles even zijn zoals het is. En voel hoe het geluid je meeneemt naar de stilte.

Sound Healing wordt al eeuwen gebruikt om je natuurlijke staat van zijn weer te ervaren; pure vrede en harmonie. Een concert als dit kan je daarbij ook helpen om lichamelijke, emotionele of mentale uitdagingen te helen. Je hoeft niet te geloven dat het werkt, ervoor openstaan is genoeg. Kom zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen en laat je verrassen!

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 10.15 – 11.15
• Locatie: kerk

Irene opent het festival van 09.45 – 10.00 uur.