Ganga Ma en Lisa Fabriek

‘’in rust voelen we wie we zijn‘’

Ganga Ma en Lisa Fabriek

Wanneer Ganga Ma mantra en kirtan zingt, vloeit haar stem direct uit de bron van het hart. Haar diepe liefde voor het mysterie en haar verlangen naar de samensmelting met het goddelijke is direct voelbaar voor haar publiek en ontroert mensen van over de hele wereld.  Ganga Ma is vaak in India te vinden waar ze populaire kirtan gatherings leidt. Haar meditatieve albums ‘Cave of the Heart’ en ‘Bliss of Being’ zijn te beluisteren op Spotify.
Gangma Ma wordt begeleid door Lisa van Studio Love Spirit voor wie veiligheid, verbinding en energie kernwaarden zijn bij haar yogahoudingen. Ook is Lisa medium en geeft ze vrouwencirkels met als thema Rouw is Liefde.

Zachte yin yoga in concert

Voor deze inspirerende workshop brengen Ganga Ma en Lisa hun talenten samen.  Terwijl Lisa je zorgvuldig zal begeleidt in zachte yin-yoga houdingen, nodigt de meditatieve en hartgedragen mantra muziek van Ganga Ma je op een heel natuurlijke manier uit om nog dieper te verzachten en verstillen.
Ze verbinden de zachte stroom van adem met de warme stroom van liefdevolle aandacht en de mystieke klanken van eeuwenoude mantra’s. 

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 11.45 – 12.45
• Locatie: yogaboerderij

 Ga terug