Elsje de Jager

‘’stap in de wereld van energie en laat Human Design jouw unieke energetische blauwdruk onthullen’’

Elsje de Jager

Elsje de Jager is mindshiftcoach met Human Design als fundering. Hiermee richt zij zich op het empoweren van mannen en vrouwen om hun eigen kracht en potentieel te ontdekken, zodat zij een leven kunnen creëren dat past bij hun authentieke zelf. Elsje kwam 3 jaar geleden in aanraking met Human Design en was volledig blown away. Ineens snapte zij waarom haar leven altijd aanvoelde alsof ze met flinke tegenwind fietste. Het werd heel duidelijk, ze leefde niet in alignement met haar energetisch blauwdruk. Sindsdien is Elsje diep in de leer van Human Design gedoken en is er veel veranderd. Ze heeft door middel van de Mindshiftmethode in combinatie met de inzichten van Human Design haar eigen leven getransformeerd. Doordat ze haar eigen Design, leeft ervaart ze veel meer rust en een enorm positieve energieke stroming in haar leven. Human Design heeft haar de Handleiding van haar unieke zelf gegeven. Nu herkent ze de signalen wanneer ze wel en wanneer ze niet op haar pad zit en dat zorgt voor zoveel duidelijkheid en rust. Ze helpt met haar methode ook anderen feilloos te leren leven volgens hun magische energetische blauwdruk. 

Human Design als fundering van je leven

Haar workshop op het festival is een sprankelende introductie tot Human Design, waarbij ze vol enthousiasme uitlegt waarom het zo fascinerend is om onze energetische blauwdruk te ontdekken, hoe het werkt, welke inzichten het geeft en vooral hoe het jou kan verrijken. Geen design bij de hand? Geen zorgen! Elsje brengt de verschillende energietypes tot leven met levendige voorbeelden, zodat je na haar workshop niet kunt wachten om je eigen design verder te verkennen.

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 17.30 – 18.30
• Locatie: polderzicht

En voor degenen die niet kunnen wachten: je kunt je Human Design Chart alvast opvragen Get Your Chart (jovianarchive.com) en natuurlijk kun je Elsje ook persoonlijk ontmoeten in de Happy Garden., waar ze mini-readings aanbiedt.