Dianne Meijer

‘’alles wat je nodig hebt voor je succes zit al in je, de vraag is; maak je er ook gebruik van?’’

Dianne Meijer

Met haar ver ontwikkelde helderziende, -wetende, -horende en -voelende gaven, heeft Dianne inmiddels honderden vrouwen en mannen begeleid vanuit hun ziel(smissie) te leven en ondernemen. Dianne is Teacher van de Nieuwe Wereld, Healer, spreker en mentor. Vanaf jonge leeftijd ervaarde ze al een Hoger Weten dat (waar ze later bewust van werd) door haar heen sprak.
Vanuit een marketing & ondernemers achtergrond, gooide ze 7 jaar geleden het roer drastisch om. Na een burn-out, begon ze met mediteren en communiceerde (channelde) ze jarenlang 4 tot 6 uur per dag met haar Ziel “Mya”. Via Trancereizen en interdimensionale reizen had ze bijzondere ervaringen. Ze reisde veel met haar Ziel, leerde over het waarom achter haar leven en de pijnlijke stukken die ze al op jonge leeftijd doorging. Ze ontdekte hoe alles met elkaar in verbinding stond en de vernieuwende visie die ze hier komt verspreiden op aarde.

Leer channelen met je ziel voor je business

Deze eigenzinnige vrouw, haalt het vuur in je naar boven en kraakt je Hart open. Met Liefde en een vleugje humor. Ze is een Boodschapper van ‘daar’, om informatie en Wijsheid vanuit het Hoger Bewustzijn naar ‘hier’ op aarde te halen. Haar teachings helpen je ontdekken wat je (nu nog slapende) Krachten zijn en deze geniale gaves in jezelf wakker te maken. En op een praktische en gegronde manier jouw vrije leven en succesvolle Soul Business te creëren.
Als spiritueel ondernemer ben je hier om dingen anders te doen, in alignment met je Hart en je Ziel. Daar hoort ook een nieuwe manier van ondernemen bij. Dianne leert je in deze Workshop hoe jij vanuit contact met je Ziel, in puurheid en zuiverheid kan ontdekken wat jouw unieke vorm van ondernemen is. Geen oude marketingtrucjes of ingewikkelde strategieën die niet voor je werken. Ontdek jouw Gouden Succes Formule vanuit je Ziel. Alles wat je nodig hebt zit al in je, de vraag is: maak je er ook gebruik van?!

• Vrijdag 16 augustus 2024
• Tijd: 12.15 – 13.15
• Locatie: polderzicht