Berry Rijkers

“voorkom uitval en leer omgaan met spanning en verandering”

Berry Rijkers

Berry Rijkers is de grondlegger van de Repairing Balance® methode. Een baanbrekende methode waarmee geen symptomen worden bestrijden maar een duurzame oplossing wordt geboden voor balans in je leven. Mensen worden weer mens, ervaren weer plezier in zichzelf en staan daardoor op een meer open en natuurlijke manier in relaties en verbindingen.

Herstel je natuurlijke balans

Heb je het gevoel dat je altijd gehaast bent?  Heb je soms behoefte naar meer rust & tijd in te kunnen plannen om meer leuke dingen te doen? Zonder stress, zonder het gevoel dat je moet haasten of dat je je zelf schuldig zou moeten voelen? Loop je weleens vast in je leven, of heb je gedurende moeilijke omstandigheden last van paniek of angst? Wist je dat je als mens 24 natuurlijke gevoelsbehoeften hebt en dat als deze uit balans zijn, je dan kan vastlopen?

Je gevoelsleven is je innerlijk instrument. Je krijgt inzicht hoe belangrijk de ontwikkeling van je gevoelens voor de rest van je leven is en hoe je daar, onafhankelijk van anderen, in kunt sturen. Je leert dat gevoelens net zoals denken een belangrijk instrument in ons is en daarom dezelfde kwaliteit heeft. Tijdens dit uur vertelt Berry Rijkers je over het ontstaan van de methode en krijg je inzicht welke gevoelsbeweging bij jou wellicht wat extra aandacht nodig heeft en waar eventuele mogelijke blokkades zitten. Door de combinatie van visie & een praktische oefening, kan je ervaren wat de methode inhoudt en waar dit een toegevoegde waarde voor jou kan zijn.

• Zondag 18 augustus 2024
• Tijd: 17.30 – 18.30
• Locatie: polderzicht