Andy van de Poel-Kristallen in het spel van meer en minder-Happyspiritdays2020

“’wil je iets. Kijk dan eens de andere kant op. Wat wil je niet? Niet willen, verbergt vaak veel meer waarheid dan je zou denken”

Andy van de Poel

Andy van de Poel maakt in zijn coaching-sessies gebruik van kristallen en hun trillingen. Bij elke persoon of fase past een ander mineraal en door deze bijzondere verbindingen te maken helpt hij mensen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgt hij op een duurzame manier voor een leven in balans. Tijdens de Happy Spirit Days geeft Andy van de Poel een lezing waarbij kristallen en hun trillingen een centrale rol spelen .Een verhaal waar hij je graag in meeneemt…

Een ontmoeting met kristallen is jezelf ontmoeten

In deze lezing belicht Andy het samenspel van meer en minder en het voordeel voor jezelf en voor elkaar dat je hierin met kristallen kunt creëren  We willen van alles, maar vaak kiezen we die dingen niet vanuit onszelf, maar vanuit een aansprekend idee, een vertrouwd patroon. Onze aandacht is afgeleid door aspecten die we belangrijker maken of juist minder belangrijk vinden. Aspecten die in werkelijkheid buiten onszelf staan, niet van onszelf zijn. Dit verdoezelt je kijk en overstemt je hart. We leggen onbewust de lat hoger. We willen meer, terwijl het goed is zoals het is en maken minder wat heel is. Beter in contact komen met jezelf brengt daar verandering in. Fris inzicht en speciale kristallen op maat helpen daarbij. Ze maken de weg vrij om de eigen plus en min te zien en zo jouw innerlijke geluk te laten stromen. Tijdens deze lezing ontdek je zelfbewustzijn op een speelse en toegankelijke manier.


• Zaterdag 17 augustus 2024
• Tijd: 17.00 – 18.00
• Locatie: kerk

 Ga terug