Hyacinthe van Emst

“de kracht van JIJ in verbinding”

Hyacinthe van Emst

2020 bracht Hyacinthe op meerdere terreinen verlichting. Toen alles stilviel, moest ze zichzelf opnieuw uitvinden. Zo ontdekte zij het pad van coaching en counseling. Dat bracht haar op het pad van de Maya’s. Later volgden onder andere opleidingen tot natuurcoach, Quantum Hypnose en de LevensInitiaties bij Bonnie Bessem. Wat haar dat heeft gebracht, deelt ze graag met jou. Ze zet de kracht van de natuur in als metafoor bij de verschillende activiteiten die zij onderneemt. En ook letterlijk neemt ze jou graag mee naar buiten om te ervaren en voelen wat bewustwording van de kracht van de natuur met je doet.

Vrouwencirkel

Tijdens deze editie van de vrouwencirkels bij de Happy Spirit Days, staat ‘De kracht van JIJ in verbinding’ centraal. Verbinding met jezelf en met de ander. Woorden & klanken, reflecteren & delen, ademen & loslaten zijn elementen die in deze vrouwencirkel aan bod komen.
Hyacinthe’s missie is om jou, als ondernemende vrouw, meer bewust te maken van de kracht die jij bezit door het laten stromen van jouw volledige vrouwelijke potentieel. ‘Sta voor je eigen waarheid en integriteit en spreek jezelf uit’. En wordt daarmee Sterk in Jezelf.

• Datum: Vrijdag 16 augustus
Tijd: 15.45 – 16.45
Locatie: Kota

Datum: Zondag 18 augustus
Tijd: 10.30 – 11.30
Locatie: Kota

Nieuwsgierig wat de Biotensor jou voor inzichten geeft? Hyacinthe is ook aanwezig in de Happy Garden.