Zaza van Koningsbrugge

“de kracht van de natuur op eigen`wijze”

Zaza van Koningsbrugge

De grote passie van Zaza ligt bij mensen, dieren, de natuur en alles wat om ons heen leeft. Alles is energie en alles wat zij in de wereld zet, is gericht op bewustwording. Zodat je een gelukkiger pad kunt bewandelen. Op deze manier kijkt Zaza graag naar mensen en dieren om haar heen. Wie zijn zij, wat beweegt hen, waar lopen ze tegenaan in het leven? Of wat gaat ze juist gemakkelijk af? In haar bedrijf Zaza Green Woman komen al haar passies en levenservaringen bij elkaar.

Energie is als een dans

Wil jij ook graag meer in je kracht staan en beter leren omgaan met de energie van jezelf en anderen om je heen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens dit uur neemt Zaza je mee in praktische oefeningen waardoor je meer in contact komt met zowel je fysieke als energetisch lichaam. Je leert hoe je jezelf beter kunt verbinden met de Aarde, andere mensen en de natuur, zodat je steviger in je schoenen staat en niet snel uit balans raakt. Ook ademhalingsoefeningen komen aan bod, waardoor je meer overzicht en de regie krijgt over wat er gebeurt met jouw energie en waar jij met je aandacht bent.

Het belang van geaard zijn wordt vaak onderschat, er is niets zweverigs aan maar het kan echt een verschil maken in hoe je je voelt en hoe je omgaat met de uitdagingen in het leven. Door meer in je lichaam te zijn en beter te begrijpen wat er met jouw energie gebeurt, krijg je meer zelfvertrouwen ben je beter in staat om jezelf te beschermen tegen uitdagingen van buitenaf.

• Zondag 27 augustus 2023
• Tijd: 16.45 – 17.45
• Locatie: tuinkamer