UKED

‘’live your love, embody your freedom’’

Simon Rowe

Simon noemt zijn werk de Art of Flow, een combinatie van dynamisch ademwerk, energieke Flow yoga, stemwerk, sound healing en bewegingsmeditatie. Zijn kenmerkende stijl is geïnspireerd door zijn levenslange studie en ervaring met beweging, ademwerk, yoga en geluid. Simon is een van de toonaangevende lerarenopleiders van Nederland; zijn trainingsmodules worden gehost door o.a. verschillende yoga-studios en opleidingsinstituten. Als liefhebber van het leven, de natuur en vrijheid reist Simon graag om zijn passie met anderen te delen.

Moksha: Sound & Movement Journey

Moksha is een klankbad, extatisch concert en bewegingsceremonie in één!
Ervaar de diepgaande fusie van geluid en beweging tijdens dit ecstatic flow yoga ritueel. Moksha is niet alleen heel leuk, maar ook een bevrijdende en transformerende ervaring.
De reis begint met adem, beweging en stemoefeningen om de energiestroom door de groep vrij te maken. Geluid en beweging worden tijdens deze hele reis gecombineerd en er worden verschillende muziekinstrumenten gebruikt. Ontdek lichaamspercussie en movement flows terwijl je dieper duikt in het ritueel van geluids- en bewegingsmeditatie. Haal je yoga van de mat om je spontane en speelse natuur te verkennen. Belichaam je vrijheid terwijl je Simons free-form flows verkent. Deze unieke reis zal Simon afwisselen tussen livemuziek en als DJ met vooraf opgenomen muziek. Laat je gaan op de globale ritmes en hypnotische muziek. Set your soul free!

• Vrijdag 25 augustus 2023
• Tijd: 16.45 – 17.45
• Locatie: stiltetent

 Ga terug