DJ Iradi-HappySpiritDays-2020

‘’besef wie jij van oorspong bent’’

Richard Pols

De bevlogen Richard Pols is een van onze sprekers die grote inzichten heeft opgedaan. Hij ervaart zichzelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid en is aangekomen in het NU waar alles kan ontstaan en niets vastligt totdat hij het waarneemt vanuit de bron. Hij is zich steeds meer bewust geworden van zijn gewoontes en programma’s die hem belemmeren volledig vanuit zijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit zijn hart samen met zijn hoofd, kwantum fysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in zijn werkelijkheid ontstaan die hij niet vanuit zijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden. Hij ontmoet je graag!

Waarom besta jij hier?

Door zijn ontmoetingen met de natuur, contact met buitenaardse beschavingen, het openen van emotie-lagen in zijn hart en kennis van het quantumveld is zijn beleving van de realiteit drastisch veranderd. Hij is deze werkelijkheid dieper gaan ervaren en heeft ontdekt dat je hier invloed op kan hebben. Het is mogelijk om voorbij de gordijnen van deze realiteit te kijken en te voelen met een oorspronkelijk bewustzijn. Wil jij jouw werkelijkheid verder doorzien en verrijken? Onderwerpen als hartfrequentie, functie van het hoofd, water en kristallen in je lichaam, de pijnappelklier, quantumfysica, programma’s van je persoonlijkheid en kosmische beschavingen zijn onderwerpen waar hij met jou naar gaat kijken. Verder zal er ook een quantum waarneming zijn die jij zelf kan doen om het hoofd meer met het hart te laten samenwerken. Door je bewust te zijn van je hartfrequentie en deze te verbinden met je hoofdfrequentie zal er een verandering ontstaan in je bewustzijn. Dit heeft invloed op je omgeving of werkelijkheid. Ben jij bereid om met een ruime blik naar deze werkelijkheid te kijken?

• Zaterdag 26 augustus 2023
• Tijd: 14.45 – 15.45
• Locatie: kerk

Quantum Waarneming

In dit leven heb je geleerd dat er een beperkt aantal keuzes is. Bovendien wordt er van alles aan gedaan om jouw keuzes te beïnvloeden. Kun je hier dan wel echt kiezen? Met Quantum Waarneming ontstaat er een verruiming van jouw bewustzijn. Hierdoor worden meer keuzes actief in jouw werkelijkheid. Ontdek in deze workshop hoe dit werkt.
In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Ook je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen lostrillen en veranderen door Quantum Waarneming. Alles wat jij waarneemt, daar heb je invloed op. Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je hoofd is. Je leert neutraal waarnemen door samenwerking tussen hoofd en hart. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is. Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?

• Zondag 27 augustus 2023
• Tijd: 13.45 – 14.45
• Locatie: tuinkamer

 Ga terug