Nicolette Anna-Medium-HappySpiritDays-2020

‘‘je hart is je kompas, volg het’’

Nicolette Anna

Nicolette besefte als kind al dat ze anders was dan anderen. Nicolette is heldervoelend, helderziend en helderwetend. Door deze zintuigen met elkaar te combineren maakt zij direct contact op zielsniveau. Omdat haar workshop de vorige editie zo goed bezocht was, geeft ze deze keer een lezing en een workshop. Verwacht persoonlijke, maar vooral inspirerende sessies.

De essentie van Spirituele Groei: verandering van binnenuit

Maak kennis met Nicolette Anna in deze lezing waarin zij haar het verhaal vertelt over haar eigen spirituele ontwikkeling en groei. Hoe merk je dat je spiritueel aan het ontwikkelen bent? Wat kan dat met je doen? En hoe ga je daarmee om? Als kind werd zij geboren met een verruimd bewustzijn en kan zij in contact komen met multidimensionale wezens en energieën (overleden dierbaren, Gidsen, Engelen, Bron-energie). Zij begeleidt mensen in hun spirituele ontwikkelingsproces om hen zelf te laten ontdekken hoe ieder zijn eigen kracht gaat ontdekken. Met als doel om meer vanuit de innerlijke kracht van verbondenheid bewuster en met meer lichtheid leven.


• Vrijdag 25 augustus 2023
• Tijd: 13.15 – 14.15
• Locatie: kerk

In contact met medium Nicolette Anna

Nicolette Anna kan je helpen om antwoorden en inzichten te geven. Haar leven staat dan ook volledig in het teken van spiritualiteit en uiteindelijk heeft Nicolette Anna hiervan haar werk gemaakt. Fotolezen, en de boodschap van een overledene zijn bekende specialiteiten, waardoor telkens weer een mooi emotioneel moment kan worden gedeeld. Op de Happy Spirit Days doet zij dit ook. Bezoek je deze workshop, dan kun je een foto of een ander voorwerp meenemen.


• Zaterdag 26 augustus 2023
• Tijd: 16.45 – 17.45
• Locatie: tuinkamer

 Ga terug