Marnix-Lamers

”Lachen is een serieuze zaak!”

Marnix Lamers

Marnix leeft voor het genieten van onze ware natuur, om van daaruit te creëren met wat er speelt. Zo vormen we de Nieuwe Aarde & Samenleving, met elkaar. Zijn bijdrage is dan ook één grote ‘Creative Playground’: transformatieworkshops & trainingen voor organisaties gebaseerd op voelen, doorzien en spelen; lachwondershops voor ontspanning en relativering. Hij maakt transformatie mogelijk op een luchtige en toegankelijke manier. Prikkelt, schudt los, maar ook bemiddelt hij diplomatiek en verbindt vanuit het hart.

Lachwondershop

Wil je genieten, stress loslaten, spelen, en je koppie leeg? Stap aan boord van een wonderbaarlijke, neurobiologische reis, waarin we plezier maken en toveren met de lach. En als je wilt leer je ook echt iets… wen d’r maar aan!
Lachen gezond? Ze zeggen het. Ze zeggen wel meer. Ze hebben gelijk!
Doe mee aan deze lachwondershop. Het is meer dan fun, het is serieus lachen.
Lachen geeft vrijheid. Lachen is ook een wonder, want ten eerste gezond voor je lijf: je breekt het overschot aan stresshormonen in 10 minuten al af (cortisol en adrenaline) en je maakt endorfinen aan. Het haalt bovendien emotionele spanningen weg, laat je relativeren, voedt je ziel én het zorgt voor verbinding. Je ziet elkaar anders. Het brengt je in het hier en nu. Wel zo fijn in deze wonderlijke en veeleisende tijd.
In tegenstelling tot wat velen denken: we laten de lach relaxed toe. Het is ongedwongen, en we laten ons verrassen. Het lachen is niet non stop, dat ware te heftig.
Klinkt heerlijk toch?

• Zaterdag 26 augustus 2023
• Tijd: 16.45 – 17.45
• Locatie: polderzicht