Alea Kay aka Lex Empress | Samen een intentie visualiseren | Concert Alea Kay | HappySpiritDays2020

’ik ben jou, en jij bent mij. Samen kunnen we de wereld mooier maken’’

Lex Empress

We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat Lex Empress wilde komen. Want Lex is een wereldartiest met een vocaal bereik van 4 octaven en 7 talen om uit te kiezen.  Haar stem herinnert ons aan Kate Bush, Alanis Morisette, Fleetwood Mac, Portishead en Massive Attack. Toch blijft ze uniek. Het is allemaal Lex.

Al jaren is ze een inspiratie voor velen. Intuïtieve improvisatie is altijd haar beste maatje geweest. Haar Soulsong concerten zijn wereldwijd uitverkocht en haar retraites – dit jaar in Ibiza, Portugal en Egypte – zijn een geweldig medicijn voor iedereen die transformatie wenst.

Concert Lex Empress

In dit improvisatie concert word je meegenomen op een magische reis van het lied. Alle songs zijn gemaakt met woorden uit het publiek en worden ter plekke bedacht en gespeeld. Samen beantwoord je vragen als “Wat wens jij voor de toekomst?” en “Wat laten we gaan?” Met de input maakt Lex een lied. Er is in het verloop van het festival ook ruimte voor persoonlijke soulsongs. Individuele liedjes die absoluut uniek zijn en waar Lex er al meer dan 5.000 gezongen heeft over de wereld. Lex Empress gebruikt de beelden die ze ziet en de melodie die ze hoort om een liedje te maken met specifieke informatie voor de luisteraar. Dit alles doet zij samen met de begaafde Gilian Baracs op piano. Voor anderen zijn deze soulsongs ook bijzonder om te horen. Allemaal kleine muzikale wondertjes.

  • Vrijdag 25 augustus 2023
  • Tijd: 11.45 – 12.45
  • locatie: kerk

Samen een intentie visualiseren

In deze unieke workshop neemt Lex je mee in een geleide meditatie. Na het ontspannen van het lichaam en een bodyscan vraagt ze je om een persoonlijk doel te visualiseren. Je gebruikt je stem met klanken, tonen en woord om je wens te uiten. Iedereen doet dit tegelijk en Lex spreekt en zingt gedurende de gehele meditatie mee als inspiratie en ondersteuning. Een ervaring die je leven kan veranderen. En een misschien éénmalige kans om Alea op een kleinschalig festival mee te maken.

  • Zaterdag 26 augustus 2023
  • Tijd: 13.15 – 14.15
  • Locatie: kerk

Coaching sessies of een persoonlijk improvisatielied van Alea

Extra en uniek op ons festival zijn de coaching sessies en persoonlijke improvisatienummers van Lex ook wel soulsongs genoemd. Omdat deze sessies heel snel vol zullen zijn, kan vooraf via de site worden
ingeschreven. De inschrijfdatum maken wij op onze social media en in onze nieuwsbrief bekend.
Zie voor meer info onder Happy Garden op onze site.

 Ga terug