JUNO BURGER 500x500 1

“als niets hoeft te veranderen, verandert alles”

Juno Burger

Juno is energetisch therapeut, spreker en auteur en heeft de afgelopen 25 jaar geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Hij heeft daarbij een methode ontwikkeld die jezelf binnen drie stappen toegang geeft tot de intelligentie van je hart en je leert je energiesysteem te ontladen en opnieuw in te richten. Een methode die energie laat stromen en helpt om onze schaduwkanten op te lichten. Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Maar een groot deel van onze werkelijkheid wordt bepaald door ons onderbewustzijn. Dus hoe pakken we dat onbewuste stuk aan om de werkelijkheid te veranderen? Juno schrijft hier uitgebreid over in zijn boek ‘The Invitation’. Een praktische handleiding, die je leert om oude systemen, die niet langer in ons voordeel werken, te ontkrachten.

De derde weg, voorbij conflict en polarisatie in jezelf en relaties.

Hoe ga je om met conflict in jezelf, met anderen en met je omgeving?
Hoe kun je tegenstellingen en spanningen (stress), in plaats van ze te vermijden of het gevoel te hebben dat je moet kiezen, bewust gebruiken om iets te laten ontstaan dat je richting laat zien, energie geeft, helderheid brengt en vervulling oplevert.
Hoe gebruik je in je dagelijkse leven de interactie met jezelf en anderen om te ontdekken wat je oppikt van die ander en, nog belangrijker, hoe jouw systeem heeft geleerd daar bewust en onbewust mee om te gaan?
Om daar vervolgens op zo’n radicaal andere manier mee om te gaan zodat je open kunt zijn om vrijuit te leven zonder daardoor belast te worden.

• Zondag 27 augustus 2023
• Tijd: 13.15 – 14.15
• Locatie: kerk