Ida Pankras

‘’De hemel op Aarde beleven begint in jou’’

Ida Pankras

‘Hoe kunnen we nog meer die hemel op Aarde beleven?’, van jongs af aan Ida’s innerlijke drive. Ida heeft vanaf 2015 een healing- en readingspraktijk waarbij ze vrouwen begeleidt in het leven van hun potentie. Ze draagt de kennis vanuit het Oude Egypte en brengt dit op een lichte, vreugdevolle en
tegelijkertijd belichaamde wijze over in haar mooie Yoga & Egypte reizen.
Ida geeft Yin Yoga, Venus Yoga en Yoga Nidra. Daarnaast is ze deskundig op het vlak van stress in het lichaam, de Psoas-spieren en gespecialiseerd in Yoga voor vrouwen. Tijdens het festival kan je twee bijzondere workshops bij Ida volgen die je nieuwe inzichten geven over jouw lichaam, je in verzachting brengen en een heerlijk ontspannen gevoel meegeven!

Stress in je lijf: de Psoas en het Zenuwstelsel

Het hectische leven dat de meesten van ons leiden zorgt ervoor dat je zenuwstelsel overbelast raakt. Je bevindt je in een continue vecht-vlucht modus en kunt daardoor moeite hebben met ontspannen.
Je lichaam geeft signalen af om weer terug bij jezelf te kunnen komen.
Als we ons minder stressvol willen voelen, vraagt dat om een oprechte ontmoeting met het lichaam en dat wat er op dit moment aanwezig is. De nadruk tijdens deze 1 uur durende workshop ligt op het aanbieden van ‘tools’: je krijgt een inleiding hoe je je zenuwstelsel, het fasciae en de Psoas-spieren op een veel dieper niveau mag ontspannen.
Heel praktisch en fijn om deze oefeningen mee naar huis te nemen!

• Zaterdag 26 augustus 2023
• Tijd: 14.45 – 15.45
• Locatie: yogaboerderij

Yin & Ho’oponopono

In deze unieke workshop combineert Ida Ho’oponopono, een oude helingsmethode uit Hawai, met zachte Yin Yoga. Door het benoemen van heel specifieke zinnen kunnen beperkende overtuigingen die nog in jouw systeem of celgeheugen aanwezig zijn, minder invloed op je hebben of uiteindelijk verdwijnen. De effectiviteit ofwel de frequentie van de affirmaties in combinatie met Yin, kan vrijheid geven aan wie je in wezen kunt zijn.
Je opent de deur naar verandering door stil te staan en liefdevol aanwezig te blijven bij wat er te ervaren is. Een wonderlijk mooie workshop!

• Zondag 27 augustus 2023
• Tijd: 14.45 – 15.45
• Locatie: yogaboerderij

 Ga terug