Anna Liem HappySpiritDays 2023

‘’Ontsla jezelf van je best doen en zing!’’

Anna Liem

Anna Liem is handpanspeelster, muziektherapeut en stembevrijder. Anna gelooft dat de wereld een ruimte is voor Authentiek Samen Zijn. Je stem heeft de potentie om de brug te zijn tussen jouw geest, jouw lichaam en jouw omgeving. Het is de weerspiegeling van je ego en jouw ziel. Door dat wat van binnen leeft, naar buiten te brengen met je stem, maak je jezelf hoorbaar. En dát vervult het diepe, fundamentele verlangen van ieder mens. Het is het verlangen jezelf te zijn ín contact met de ander. Alvast meer weten over Anna? Ze heeft SingInsideOut ontwikkeld, en is wekelijks te volgen op de internationale meditatie app Insight Timer.

Stembevrijding

Omdat je jouw stem altijd bij je hebt, heb je een mega waardevolle tool die de brug is tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld.
Met Anna leer je niets anders dan jezelf te zijn én te laten horen.
Ogenschijnlijk simpel, maar hoe vaak laat jij jouzelf nu écht horen?
Hoe vaak luister je naar hoe jij écht klinkt? In plaats van hoe je “hoort” te klinken?
Durf je alles naar buiten te brengen? Met andere woorden: kan je het van binnen naar buiten laten stromen? Kan je jezelf toestaan dat dat soms schuurt?
Dat ga je in deze workshop ontdekken.
Let op, er is hier best wat moed voor nodig. Maar: eenmaal de moed bij elkaar geschraapt ontstaan processen van verbinding, heling, vreugde, schoonheid en bevrijding.
Weet je welkom.

• Zaterdag 26 augustus 2023
• Tijd: 10.45 – 11.45
• Locatie: polderzicht

 Ga terug