Sprekers 2023

Ook deze editie hebben wij een programma samengesteld vol inspirerende sprekers, motiverende workshops en swingende optredens. Toonaangevend, bijzonder en soms verbazingwekkend – de eerste sprekers voor 2024 kondigen we aan op de pagina Sprekers 2024
Deze mooie mensen verzorgden de sessies op de Happy Spirit Days 2023:

Happy Workshops
Lex Empress
Lex EmpressWereldartiest
We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat Lex Empress wilde komen. Want Lex is een wereldartiest met een vocaal bereik van 4 octaven en 7 talen om uit te kiezen. Haar stem herinnert ons aan Kate Bush, Alanis Morisette, Fleetwood Mac, Portishead en Massive Attack. Toch blijft ze uniek. Het is allemaal Lex.
Al jaren is ze een inspiratie voor velen. Intuïtieve improvisatie is altijd haar beste maatje geweest. Haar Soulsong concerten zijn wereldwijd uitverkocht en haar retraites – dit jaar in Ibiza, Portugal en Egypte – zijn een geweldig medicijn voor iedereen die transformatie wenst.
Lees meer…
The Wanderer
The WandererConcert voor hart en ziel
Ze zijn ongekend populair en yes, The Wanderer komt op het festival. Een sessie van de band The Wanderer staat voor een dromerige en intense beleving. Met de overtuiging dat hun zielsliederen een medicijn zijn, blijken deze sessies ontzettend waardevol voor het menselijk wezen. Laat je meevoeren door We’re All Going Home, Life Will Find a Way en You’re More Than Enough.
Lees meer…
Hédi Carlee
Hédi CarleeMagic Mantra’s
Hédi Carlee, anagram van Charlie Dée, geeft een verstillend mantra concert. Je kunt de Rotterdamse zangeres kennen van haar melancholische, doch fris en fruitige popliedjes! Jarenlang stond ze op de kleine en soms grotere podia van Nederland. Zo zong ze samen met Huub van der Lubbe een duet en bracht Tiësto een remix van één van haar liedjes uit. Ook had ze veel succes met haar theatertour over het leven van Joni Mitchell. In 2017 liep ze bij een auto-ongeluk hersenletsel op. Op haar weg naar herstel ontdekte ze de kracht van mantra’s en sindsdien zingt ze ze uit volle borst. Maar dan wel met een snufje pop en een grote dosis nuchterheid en Rotterdamse humor.
Lees meer…
Jeroen Biegstraaten
Jeroen BiegstraatenAlleen mannen
Al sinds zijn 15e traint Jeroen fullcontact taekwondo. Hij is nooit meer gestopt en geniet enorm van de combinatie van kracht en souplesse. Toen hij in 2007 ook met tantra in aanraking kwam, voelde dat in eerste instantie als twee totaal verschillende werelden. Maar Jeroen wilde van beide bronnen drinken. Door beide beoefeningen steeds verder te verdiepen, groeiden ze naar elkaar toe. Sterker nog: hij ontdekte dat ze uiteindelijk uit dezelfde bron drinken. Maar in een heel andere vorm. Bekwaam je in beide, dan word je een completer mens.
Lees meer…
Ida Pankras
Ida PankrasYin & Ho’oponopono | de Psoas
‘Hoe kunnen we nog meer die hemel op Aarde beleven?’, van jongs af aan Ida’s innerlijke drive. Ida heeft vanaf 2015 een healing- en readingspraktijk waarbij ze vrouwen begeleidt in het leven van hun potentie. Ze draagt de kennis vanuit het Oude Egypte en brengt dit op een lichte, vreugdevolle en
tegelijkertijd belichaamde wijze over in haar mooie Yoga & Egypte reizen.
Ida geeft Yin Yoga, Venus Yoga en Yoga Nidra. Daarnaast is ze deskundig op het vlak van stress in het lichaam, de Psoas-spieren en gespecialiseerd in Yoga voor vrouwen. Tijdens het festival kan je twee bijzondere workshops bij Ida volgen die je nieuwe inzichten geven over jouw lichaam, je in verzachting brengen en een heerlijk ontspannen gevoel meegeven!
Lees meer…
Berry Rijkers
Berry Rijkers Herstel je natuurlijke balans
Berry Rijkers is de grondlegger van de Repairing Balance® methode. Een baanbrekende methode waarmee geen symptomen worden bestrijden maar een duurzame oplossing wordt geboden voor balans in je leven. Mensen worden weer mens, ervaren weer plezier in zichzelf en staan daardoor op een meer open en natuurlijke manier in relaties en verbindingen.
Lees meer…
Richard Pols
Richard Pols Quantum Fysica
De bevlogen Richard Pols is een van onze sprekers die grote inzichten heeft opgedaan. Hij ervaart zichzelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid en is aangekomen in het NU waar alles kan ontstaan en niets vastligt totdat hij het waarneemt vanuit de bron. Hij is zich steeds meer bewust geworden van zijn gewoontes en programma’s die hem belemmeren volledig vanuit zijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit zijn hart samen met zijn hoofd, kwantum fysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in zijn werkelijkheid ontstaan die hij niet vanuit zijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden. Hij ontmoet je graag!
Lees meer…
Maarten Oversier
Maarten OversierDe tranen van onze voorouders
Reïncarnatietherapeut Maarten Oversier heeft meer dan 25 jaar en zo’n 10.000 sessies met cliënten op zijn naam staan en geeft daarnaast ook trainingen aan therapeuten, healers, coaches en trainers in binnen- en buitenland. Na een opleiding in regressie- en reïncarnatietherapie, leerde hij onder leiding van o.a. Indiaanse stamoudsten en medicijnmannen in Noord-Amerika over het belang van het werken met de voorouders en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen. Van zijn in 2021 verschenen boek Bestaansrecht zijn reeds 15.000 exemplaren verkocht.
Lees meer…
Shaz & the Medicine Man
Shaz & the Medicine ManSacred Cacao Ceremony
Toen Sharon & Henry hun gezamenlijke passie voor muziek en ceremonies ontdekten, resulteerde dit meteen in een magische stroom van nieuwe songs. Sindsdien delen ze samen als Shaz & the Medicine Man hun muziek in ceremonies, singing circles, concerten en fire gatherings. Al hun songs zijn geïnspireerd door plantmedicijnen, ceremonies, ancient teachings & tradities en de onuitputtelijke wijsheid & spirit van de natuur. Hun muziek nodigt je uit om thuis te komen.
Hun eerste album, ‘Surrounded’, werd eind 2022 uitgebracht: een samenwerking met veel geprezen producer en DJ Ohm-G op Ibiza, bekend van Café del Mar.
Lees meer…
Hermelijn van der Meijden
Hermelijn van der MeijdenVrouwelijke kracht
Hermelijn heeft een achtergrond als journalist en werd daarnaast opgeleid aan de Barbara Brennan School of Healing Europe. Ze is schrijver van onder meer Negen Geheimen van de Vrouw, waarin ze op zeer persoonlijke, concrete, humoristische en toegankelijke wijze woorden geeft aan de reis van de ziel.
Daarnaast is ze Energy Trainer waarin energie, heling en transformatie van bewustzijn centraal staan. In haar live workshops leert ze vrouwen contact maken met de diepere lagen in zichzelf. Daardoor kunnen ze hun intuïtie, wijsheid en kracht gaan toe-eigenen, komen ze thuis bij zichzelf en beginnen ze hun vrouwelijke potentieel te ontsluiten en er vorm aan te geven.
Lees meer…
Vincent Nijman
Vincent NijmanMeedoen in een opstelling
Vincent is sjamanistisch opsteller, traumatherapeut en geeft hierin al sinds lange tijd opleidingen en workshops. Toen hij rond 2007 in aanraking kwam met familieopstellingen voelde dit meteen alsof het heel dicht bij hem lag, heel eigen en natuurlijk. Na jaren verdieping ontdekte hij nog dagelijks nieuwe lagen en dieptes in de magie van opstellingen en hoeveel ons systeem van herkomst ons eigenlijk beïnvloedt. Als je ‘verlichting’ zoekt of gezondsheids-/relatieproblemen wilt oplossen, dan kun je – volgens Vincent – niet om het uitwerken van je aardse trauma’s uit je jeugd en familiesysteem, en die uit andere levens heen.
Lees meer…
Adriaan van Ek
Adriaan van EkYoga met handpan live!
Adriaan van Ek is al jaren actief in yoga en met een opleiding in Raja Yoga en Restorative Yoga begeleidt hij je op een duidelijk manier waarin je helemaal jezelf mag zijn. Zelf heeft hij sinds vorig jaar van yogalessen geven zijn beroep gemaakt. Zijn baan in loondienst is toen opgezegd zodat hij alle energie en tijd kan besteden aan de deelnemers in zijn groepen in yoga en meditatie. In het bijzonder de mannen, want Adriaan vindt dat er nog te weinig mannen op de mat staan.
Lees meer…
Margreet van Veen
Margreet van VeenReconnection Journey
Margreet van Veen is sinds 2008 werkzaam als paragnost, medium, magnetiseur en coach. Over de hele wereld geeft zij readings & healings. Het scheppen van helderheid, het werken met mensen en het laten zien van de mogelijkheden vindt Margreet het mooiste wat er is. Zoals zij zelf zegt “Werken vanuit je hart is al een gift, maar wanneer je dit samen met je hoofd kan doen gebeuren er pas bijzondere dingen.” Lees meer…
Levi Banner
Levi BannerBreathwork
With a warm smile, an energetic hug, and sly sense of humor, Levi Banner draws you into his world – teaching the spiritual sciences for healing and transformation. Yoga, Breathwork, and Astrology comprise his trinity of mystical knowledge.

Levi is a Master Level Shamanic Breathwork Facilitator. Mystery, transformation, and healing magically combine as he leads intensive Shamanic Breathwork journeys, helping participants reconnect to their highest selves.

Levi can be found traveling the shamanic path as he conducts workshops and immersions around the globe. In Yoga, Levi is rated E-RYT 500, the highest level of Yoga Alliance certification. With a Master’s Degree in Shamanic Intuitional Practices and a Bachelor’s in Sacred Elemental Studies, enlightened techniques and ancient philosophies are transmitted into what he shares.Lees meer…

Zaza van Koningsbrugge
Zaza van KoningsbruggeJe eigen energie
De grote passie van Zaza ligt bij mensen, dieren, de natuur en alles wat om ons heen leeft. Alles is energie en alles wat zij in de wereld zet, is gericht op bewustwording. Zodat je een gelukkiger pad kunt bewandelen. Op deze manier kijkt Zaza graag naar mensen en dieren om haar heen. Wie zijn zij, wat beweegt hen, waar lopen ze tegenaan in het leven? Of wat gaat ze juist gemakkelijk af? In haar bedrijf Zaza Green Woman komen al haar passies en levenservaringen bij elkaar.
Lees meer…
Juno Burger
Juno BurgerDe derde weg, voorbij conflict en polarisatie in jezelf en relaties.
Juno is energetisch therapeut, spreker en auteur en heeft de afgelopen 25 jaar geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Hij heeft daarbij een methode ontwikkeld die jezelf binnen drie stappen toegang geeft tot de intelligentie van je hart en je leert je energiesysteem te ontladen en opnieuw in te richten. Een methode die energie laat stromen en helpt om onze schaduwkanten op te lichten. Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Maar een groot deel van onze werkelijkheid wordt bepaald door ons onderbewustzijn. Dus hoe pakken we dat onbewuste stuk aan om de werkelijkheid te veranderen? Juno schrijft hier uitgebreid over in zijn boek ‘The Invitation’. Een praktische handleiding, die je leert om oude systemen, die niet langer in ons voordeel werken, te ontkrachten.
Lees meer…
happy workshops 1000
Sterre Leonor Kuna
Sterre Leonor Kuna Luisteren met je Hart
Een kind van de Sterren. Sterre is sinds kind helderziend, heldervoelend en helderhorend. Ze heeft 20 jaar praktijkervaring in Energetisch Schoonmaken en Energetische Krachtopbouw. Transformatie begeleiding is een rode draad in haar leven en voor haar omgeving. Haar roots liggen in Colombia, maar ze voelt zich bovenal verbonden met het Kosmisch aspect van het Leven. Haar zintuig-geluk vermogen brengt jou naar jouw binnenWereld waar Alles IS.
Lees meer…
Menno Fennema
Menno FennemaPijlbreken
Menno Fennema, eigenaar van Ravitatie, is coach, teacher en begeleider van ceremonies die je mogelijk uit je comfortzone halen. Met humor, liefde en veiligheid ont-dekken we waarom we doen wat we doen en kiezen we voor wie we willen zijn. Menno doet dit aan de hand van wat de elementen ons bieden, vuur, glas, hout, metaal & ijs.
Lees meer…
Danique Melsen
Danique MelsenInnerlijk kind
Danique Melsen (30) liep op 16- jarige leeftijd cognitieve hersenbeschadiging op én raakte aan de linkerkant van haar lichaam verlamd. Haar toekomst was zeer onzeker en haar dromen leken voor altijd onbereikbaar. Tegen alle verwachtingen in, leeft zij nu toch haar mooiste leven. Achteraf realiseert zij zich dat zij de moeilijkste tijden in haar leven ‘manifesterend’ is doorgekomen. Dat besef heeft ertoe geleid dat ze alles over manifesteren wil weten én wil delen, zodat iedereen zijn of haar droomleven kan leven. Hoe uitzichtloos de situatie nu misschien ook lijkt. Naast vele publicaties over haar eerste boek is zij door Harpers’ Bazaar uitgeroepen tot ‘Woman of the Week’ en mag zij hiermee plaatsnemen in een rij vol inspirerende vrouwen, zoals Oprah Winfrey en Angela Merkel.
Lees meer…
DJ Iradi
DJ IradiDansparty
Op zaterdag 26 augustus gaat het feest nog even door. Want na de laatste workshop komt Iradi in de tent. Deze Nederlandse DJ en producer creëert een sound die niet makkelijk te labelen is. Hij mixt muziek tot een unieke creatie van beats, ritmes en melodieën. Ambient, house, folk, breaks, funk en disco, zelfs klassiek kun je in zijn set voorbij horen komen. Iradi is binnen de internationale Ecstatic Dance-community zeer gewild en is sinds de oprichting in 2012 ook betrokken bij Ecstatic Dance Amsterdam. Iradi draait van Berlijn tot Ibiza en van Moskou tot San Francisco. En op 26 augustus bij Op Hodenpijl. Bij Iradi op de dansvloer is het altijd feest. Je hoeft je niet in te schrijven; iedereen is welkom.
Lees meer…
Irina Veelders
Irina VeeldersInnerlijk kind
Irina is healer en spiritueel counselor Levensinitiaties en docent Zelfliefde en innerlijk kind bij het LevensCollege. Slechts een aantal jaar geleden ontving ze ‘’Goddelijke genade’’ waarbij – in een split second – haar leven een andere wending nam. Vanaf dat moment kon Irina niet anders, dan erkennen dat ze ziet, hoort en weet. Iets dat ze als kind al deed, maar had weggestopt. Als fysiotherapeute had Irina 25 jaar geleden al wonderbaarlijke genezingen meegemaakt, nu zet ze haar werk als transformatie healer voort.
Lees meer…
Anna Liem
Anna LiemStembevrijding
Anna Liem is handpanspeelster, muziektherapeut en stembevrijder. Anna gelooft dat de wereld een ruimte is voor Authentiek Samen Zijn. Je stem heeft de potentie om de brug te zijn tussen jouw geest, jouw lichaam en jouw omgeving. Het is de weerspiegeling van je ego en jouw ziel. Door dat wat van binnen leeft, naar buiten te brengen met je stem, maak je jezelf hoorbaar. En dát vervult het diepe, fundamentele verlangen van ieder mens. Het is het verlangen jezelf te zijn ín contact met de ander. Alvast meer weten over Anna? Ze heeft SingInsideOut ontwikkeld, en is wekelijks te volgen op de internationale meditatie app Insight Timer.
Lees meer…
Rolf van Baalen
Rolf van BaalenErvaar de slaap van de yogi’s
Na een periode van stress en fysieke klachten kwam Rolf van Baalen er op jonge leeftijd achter dat er meer achter het leven moest zitten dan ‘slechts overleven’. We zijn als mensen geen machteloze toeschouwers van het leven wat voorbij schiet zonder dat we het doorhebben, maar krachtige persoonlijkheden die in staat zijn ons leven te sturen in de richting van onze dromen en doelen. Dagelijks inspireert Rolf samen met zijn vrouw Melanie duizenden bezoekers van het online Yoga platform Happy with Yoga om aan de slag te gaan met tools als Yoga, Mindfulness, Meditatie en de ademhaling en te werken aan een gezondere, krachtigere en gelukkigere versie van zichzelf.
Lees meer…
Jasper Merle
Jasper MerleHeartsongs
Jasper maakt muziek in verbinding met de wereld van Licht. Helende energie stroomt door de woorden heen, om het hart en ziel te raken. Elk samenzijn is anders, omdat het wordt geïnspireerd door Spirit en door het moment. De energie van het samenzijn bepaalt wat er gebeurt, met de intentie dat het de heling mag brengen die op dat moment nodig is.
Na een lange fysieke uitdaging waardoor Jasper jarenlang niet meer kon functioneren, heeft zijn muzikale werk z’n ware bestemming gevonden. Samen met groepen, verbinden met Spirit. De klank daarvan de ruimte in brengen, door samen te zingen en door de Heartsongs, die ter plekke ontstaan. Je kunt een eigen thema inbrengen, met een transformatie vraagstuk. Er kan dan een Heartsong voor jou ontstaan, die ter plekke ontstaat vanuit het helende veld.
Lees meer…
happy workshops 1000
Marnix van Rossum
Marnix van RossumOp reis naar de stilte
Mindfulness-expert Marnix van Rossum woonde zes jaar in kloosters en meditatiecentra in Azië, waaronder enige tijd als monnik. Hij deed onderzoek naar de verschillende vormen van Vipassana meditatie en biedt een frisse blik op hoe mindfulness volgens de Boeddha is bedoeld. Marnix van Rossum is psycholoog en is schrijver van het succesvolle boek – Mindfulness uit Azië – waarin hij op heldere en eigen wijze verschillende meditatiestromingen vergelijkt.
Lees meer…
Marnix Lamers
Marnix LamersLachwondershop
Marnix leeft voor het genieten van onze ware natuur, om van daaruit te creëren met wat er speelt. Zo vormen we de Nieuwe Aarde & Samenleving, met elkaar. Zijn bijdrage is dan ook één grote ‘Creative Playground’: transformatieworkshops & trainingen voor organisaties gebaseerd op voelen, doorzien en spelen; lachwondershops voor ontspanning en relativering. Hij maakt transformatie mogelijk op een luchtige en toegankelijke manier. Prikkelt, schudt los, maar ook bemiddelt hij diplomatiek en verbindt vanuit het hart.
Lees meer…
Gjalt Vlam
Gjalt VlamUnlock your breath
Gjalt Vlam is gefascineerd door de ademhaling. Je staat meestal niet stil bij de enorme impact die ademhaling op je leven heeft. Maar als je bewust gaat ademen kun je grote invloed uitoefenen op lichaam en geest. Je kunt bijvoorbeeld dieper leren ontspannen of juist voor flinke energie zorgen. Gjalt kwam erachter dat één ademhaling soms genoeg is om alles te veranderen. Gjalt is expert op het gebied van verbonden ademhaling en andere ademtechnieken. Al jaren leidt hij ademtherapeuten op met een heldere en concrete insteek. Hij is oprichter en hoofddocent bij Adempro, een professioneel instituut voor ademopleidingen en – trainingen.
Lees meer…
Nicolette Anna
Nicolette AnnaIn contact
Nicolette besefte als kind al dat ze anders was dan anderen. Nicolette is heldervoelend, helderziend en helderwetend. Door deze zintuigen met elkaar te combineren maakt zij direct contact op zielsniveau. Omdat haar workshop de vorige editie zo goed bezocht was, geeft ze deze keer een lezing en een workshop. Verwacht persoonlijke, maar vooral inspirerende sessies..
Lees meer…
Bonnie Bessem
Bonnie BessemHemeltaal
Bonnie Bessem is psychologe, medium en schrijfster van meerdere boeken, waaronder het succesvolle Hemeltaal. We durven zelfs wel te zeggen dat ze momenteel een van de invloedrijkste spirituele leraren in ons land is. In 2014 stond ze aan de wieg van het LevensCollege, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid, dat een weg biedt naar meer plezier in het leven. Als psychologe gelooft ze dat er niets mis is met ons. We zijn alleen vergeten wie we werkelijk zijn. Daarom geeft Bonnie geen therapie maar diverse trainingen.
Lees meer…
Lovely Uhlenbeek
Lovely UhlenbeekYin Yoga met gitaar en gedichten
Lovely is singer-songwriter en yogadocent. In 2006 studeerde zij af aan het Conservatorium waar zij al vroeg haar liefde voor componeren en songwriting ontdekte.
Later kwam de nadruk meer en meer op het combineren van yoga en muziek plus het schrijven van liedjes met een inspirerende boodschap om mensen te begeleiden bij hun reis naar binnen toe. Daarnaast schrijft Lovely ook prachtige gedichten.

Lees meer…

Andy van de Poel
Andy van de PoelKristallen
Tijdens de Happy Spirit Days geeft Andy van de Poel twee lezingen waarbij kristallen en hun trillingen een centrale rol spelen. Een verhaal waar hij je graag in meeneemt…
Lees meer…
Marlies Engels van de Polderkol
Marlies Engels van de PolderkolKruidenwandeling
Marlies Engels, van het boek Kruid en mens heeft kruidentuin Polderkol.
Hier maakt ze zelf allerlei producten die kunnen helpen bij je gezondheid zoals kruidenthee, -zalf en – massage olie. Tijdens het festival is Marlies er met haar kruidenkraam en kun je elke dag om 11.30 uur genieten van een inspirerende kruidenwandeling. Lees meer…
happy workshops 1000
Mariette de Kroon
Mariette de KroonTibetaanse yoga
Mariette is Tibetaans yogaleraar en teacher trainer. Na haar eerste retreat bij de Dalai Lama en reizen door Australië ontmoette ze in 2006 Tulku Lobsang Rinpoche – de bekende boeddhistisch leermeester en arts. Van hem leerde ze Lu Jong Tibetan Healing Yoga en sinds 2009 geeft ze naast lessen ook de docentopleiding Tibetaanse yoga, ook wel Lu Jong genaamd.
Lees meer…
Marnix de Stigter en Elmora Steenbergen
Marnix de Stigter en Elmora SteenbergenKundalini Awakening
Marnix en Elmora zijn ervaren facilitators, met passie en toewijding begeleiden zij jou tijdens deze innerlijk reis. Ze kennen de wegen naar transformatie als geen ander en ondersteunen je terwijl jij jezelf kan openen voor de (nog) onbekende niveaus van jouw binnenwereld. Met zorgvuldig gekozen klanken en krachtige activaties, helpen ze je om blokkades te doorbreken en je ware zelf te laten stralen.
Lees meer…
Simon Rowe
Simon RoweYoga live flow
Simon noemt zijn werk de Art of Flow, een combinatie van dynamisch ademwerk, energieke Flow yoga, stemwerk, sound healing en bewegingsmeditatie. Zijn kenmerkende stijl is geïnspireerd door zijn levenslange studie en ervaring met beweging, ademwerk, yoga en geluid. Simon is een van de toonaangevende lerarenopleiders van Nederland; zijn trainingsmodules worden gehost door o.a. verschillende yoga-studios en opleidingsinstituten. Als liefhebber van het leven, de natuur en vrijheid reist Simon graag om zijn passie met anderen te delen.
Lees meer…
Mariët Broné
Mariët BronéCommuniceren met je dier
Mariët Broné is bioloog, dierentolk, coach voor mens en dier en docent Energetische Bewustwording. Al meer dan 15 jaar helpt ze mensen te luisteren naar hun dieren, de natuur en naar zichzelf.
Lees meer…
happy workshops 1000
Marie-Lotte Esser
Marie-Lotte EsserUit je hoofd
Marie-Lotte is intuïtief inspirator & coach. Ze schreef het leer- lees- en doeboek ‘’Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk” waarin zij je bewust maakt dat de sleutel naar een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart. Het is haar passie om mensen te begeleiden om in de hectiek van alledag de intenties van hun hart te ontwarren en hen te leren zichzelf te zijn in hun persoonlijke ambities. Zij laat je het universum als gids gebruiken en je intuïtie vergroten. Door haar internationale werkervaring in de advocatuur en HR wordt ze ook wel “Advocaat van het Hart” genoemd.
Lees meer…
Elia Field
Elia FieldIntuïtief klankschalenconcert
Elia Field reisde de hele wereld over, leefde in een klooster en kwam uiteindelijk tot rust in Nederland.
Lees meer…
Carien van Ool
Carien van OolInteractieve geurworkshop
Geur is overal om ons heen. Tegelijkertijd onderschatten we vaak hoe belangrijk ruiken is.
Lees meer…
Ron Hagendoorn
Ron Hagendoorn5Ritmes dans
Ron Hagendoorn is nuchter, spiritueel en een ervaren docent. Hij geeft al acht jaar les in 5Ritmes®, een combinatie van dans en meditatie ontwikkeld door Gabrielle Roth die in veertig landen wordt gegeven. De stijl van Ron Hagendoorn is eenvoudig en helder
Lees meer…
happy workshops 1000
Belinda Christiaans
Belinda ChristiaansChi Neng Qigong
Belinda geeft sinds lange tijd Chi Neng Qigong, een Chinese vorm van yoga. Ook heeft ze een praktijk waarbij ze mensen begeleidt in het leven van hun potentie. Ze draagt de kennis over vanuit de natuurwetten. Ze leerde de wijsheid van het lichaam te gebruiken en in te zetten door Chi Neng Qigong en NLP om Bewust worden van Body & Mind.
Lees meer…
Saskia Barendregt
Saskia BarendregtBewustzijn
Mindfulnesstrainer Saskia gaat de diepte in met mildheid, humor en open vizier. Haar missie is het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen, (mentale) gezondheid en geluk. Het vanuit je eigen kracht leven om zo een bijdrage te leveren aan een mooie, gezonde en liefdevolle wereld.
Lees meer…
Saskia is ook in onze Happy Garden aanwezig met korte gelukssessies.
Manon Romijn
Manon RomijnMeditatie & Channeling
Manon is channeler, coach en auteur. Een bijzondere ontmoeting met twee sjamanen in Namibië, tijdens een 2½ jarige reis door Afrika, heeft haar leven destijds veranderd. Volgens de sjamanen was zij ‘drager van het medicijn’ en was het haar pad om met de ‘onzichtbare energie’ te werken. Al meer dan 15 jaar begeleidt Manon nu mensen bij het (h)erkennen van hun ware kracht, zelfhelend vermogen en innerlijke vrijheid.
In 2021 kwam haar boek uit: ‘Soluma, innerlijke vrede’. Het zijn gechannelde teksten van een intelligente energie die zichzelf bij Manon voorstelde als ‘Soluma.’
Lees meer…
Ineke Sampers
Ineke SampersDe kracht van je geboortedatum
Als geen ander weet numerologe Ineke mensen met de inzichten en wijsheid van getallen te inspireren.
Lees meer…
happy workshops 1000
Remco Djedi Re
Remco Djedi ReVier het leven, vier de tijd
Remco, medicijnnaam DJEDI RE, is spiritueel archeoloog, kunstenaar, ceremoniemeester en Maya Teacher. In verschillende podcasts met o.a. Giel Beelen is hij met het ‘Maya Journaal’ te horen. Remco geeft gehoor aan de roep en oeroude kennis en wijsheid van de ooit zo machtige en prachtige oude beschaving die lang voor ons tot hoge bloei is gekomen.
Lees meer…
Anna Smit
Anna SmitRestorative Yoga & Sound Healing Fusion
Welkom bij de sprookjesachtige Restorative Yoga en Sound Healing sessie van getalenteerd yogadocent Anna en ervaren sound healer Jalmar. Speciaal voor het festival bundelen zij hun krachten om je een onvergetelijke ervaring te bieden.
Lees meer…
Annelies Hoornik
Annelies HoornikEngelen
Toen Annelies nog IT-specialist was, kreeg ze in 2000 visioenen waarin de Aartsengel Michael haar vertelde haar carrière te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd is het contact met de engelen vanzelfsprekend en wijdt ze zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei en het vinden van hun zieledoel. Want engelen willen niet liever dan ons helpen, zegt ze.
Annelies Hoornik is de grondlegster van de engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing, Aquarius Heling Activaties en de Aquarius Akasha sessies. Ook schreef ze een aantal succesvolle boeken over engelen.
Lees meer…
Stéphanie Reintjens
Stéphanie ReintjensKleur
Kleuroscopiste Stéphanie ontdekte al op jonge leeftijd de kracht en energie van kleur. Ze is opgeleid tot ontwerper en werkte jarenlang in de wereld van print en kleur. Toen ze 11 jaar geleden in aanraking kwam met kleuroscopie voelde dit direct als thuiskomen voor haar. Met haar liefde en aandacht maakt Stéphanie jou bewust van de impact van kleur op jouw leven en met haar intuïtie stemt Stéphanie af op wat jij nodig hebt.
Lees meer…
happy workshops 1000
Daniëlle Uriël
Daniëlle Uriël Healing harp concert
Daniëlle Uriël is harpiste en zangeres. Op haar 6e verliefd werd ze verliefd op de harp. Ze bleek een groot talent en kreeg een gedegen klassieke opleiding. Later koos Daniëlle zich te ontwikkelen als spiritueel harpiste en zangeres, waar de nadruk ligt op de helende kracht van de harp en stem. Hierin is het innerlijk werk dat Daniëlle in haar leven heeft gedaan voelbaar. Het omarmen van zowel de donkere als de lichte kant van het leven is terug te horen in haar muziek.
Inmiddels is Daniëlle bekend om het maken van muziek die recht het hart in gaat en het creëren van een brug tussen hemel en aarde.
Lees meer…
Magic Mantra’s
Magic Mantra’smantra's op de ukelele
Samenvallen met het moment, door samen te zingen en te spelen. Dat is wat je in een ukelele mantra workshop van Magic Mantra’s gaat ervaren, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt bespeeld. Yogadocente en muzikant Liselotte Goed neemt je, zelfs als je een absolute beginner bent, stap voor stap mee in je allereerste mantra op de ukelele. Zodat je na deze workshop jezelf kunt begeleiden bij het zingen.
Lees meer…
Bonnie Bessem en Irina Veelders
Bonnie Bessem en Irina VeeldersFascinerend: de inwijdingsreis
Bonnie Bessem is psychologe, medium en schrijfster van meerdere boeken. We durven zelfs wel te zeggen dat ze momenteel een van de invloedrijkste spirituele leraren in ons land is. In 2014 stond ze aan de wieg van het LevensCollege, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid, dat een weg biedt naar meer plezier in het leven.
Irina Veelders is healer, spiritueel counselor Levensinitiaties en docent Zelfliefde en innerlijk kind bij het LevensCollege.
Deze workshop is een unieke kans om hen samen te ontmoeten.
Lees meer…
Jeanette Sjardijn
Jeanette SjardijnDe tranen van onze voorouders
Als jong meisje en echt gevoelskind kon Jeanette al verwarring ervaren door het grote verschil in wat zij van binnen voelde en dat wat zij de mensen in haar omgeving zag doen en hoorde vertellen. Het maakte dat ze kundig werd in haar aandacht, haar volledige ZIJN onttrekken aan het nu. In het bewustwordingsproces, merkte Jeanette pas hoeveel kostbare (levens)energie het kost om (onbewust) het NU uit de weg te gaan. Stap voor stap leerde zij weer ervaren hoe het is om helemaal AAN te staan. Om weer te LEVEN i.p.v. OVER-leven. De voorouderlijke programma’s hebben hierin een zeer grote rol gespeeld. De ervaringen van pijn, verdriet, onmacht, juist dát aankijken, uitspreken en doorvoelen waar nooit overgesproken werd. Het maakt kostbare levensenergie weer vrij. Nu helpt Jeanette anderen in verbinding te ZIJN met
Lees meer…
happy workshops 1000