Ga terug
Wineke van Aken HappySpiritDays 2022

”De weg naar een leven dat bij jou past, gaat via je hart”

Wineke van Aken

Wineke van Aken is mindfulness coach en schrijfster van het boek ‘De Metta Cirkel’. Een 5-stappenplan om je leven weer op de rit te krijgen door meer naar je gevoel te luisteren. Maar zonder je hoofd te verliezen. Want je wilt wel met beide voeten op de grond blijven staan. Met haar praktijk MettaMind geeft ze mindfulnesstraining, coaching en retraites in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft ze bijna 1000 mensen mogen begeleiden in hun pad naar een mindful leven, met ruimte voor zichzelf en voor dingen die echt voldoening geven.

Compassie als antwoord op stress

Herken je dit? Je bent perfectionistisch en superkritisch over jezelf en over de dingen die je doet. Je bent eigenlijk zelden tevreden over jezelf en de dingen die je doet. Daardoor jaag je jezelf op, put je jezelf uit en geniet je niet van wat je allemaal hebt. 

In deze workshop Compassie van ‘mindfulnesstrainer van het eerste uur’ Wineke van Aken ga je leren hoe je vriendelijker voor jezelf kunt zijn en hoe je jezelf de zorg kunt geven waar je diep van binnen naar verlangt, zodat je kunt gaan leven zoals de natuur het voor jou heeft bedoeld: gezond en tevreden, zonder (onnodige) stress.

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 13:15 – 14:15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

 Ga terug