Ga terug
Vera Develing Happyspirit Days 2022

‘’Er is geen plafond aan je gelukkig voelen.’’

Vera Develing

Yoga International, het yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi’s die op zoek zijn naar verdieping, is al sinds de eerste editie partner van de Happy Spirit Days. Dit jaar verzorgen zij ook een workshop en deze wordt gegeven door de ervaren yoga-docente Vera Develing. Zij brengt graag tijd door in haar boshuisje, wandelt het liefst blootvoets, duikt graag in de neurowetenschappen en verbindt wetenschap uit het oosten met die van het westen. Voor Vera staat yoga voor verbinden. Het mooiste vindt zij de verbinding met de stilte in haarzelf. Rust en ontspanning zijn voor haar essentieel. In een workshop Nidra yoga laat ze dit jou ervaren.

Nidra yoga

Bewust ontspannen is een hele uitdaging in een wereld vol drukte en prikkels waarin veel mensen last hebben van stress en slaapproblemen. Nidra yoga helpt je om bewust om te schakelen naar fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Het is één van de kroonjuwelen uit de Yoga-traditie. Met Nidra yoga, een liggende meditatietechniek, leidt Vera je door verschillende lagen van je bewustzijn. Je raakt in een diepe staat van ontspanning om daarna opgefrist en ontspannen verder te genieten van het festival.
Nidra yoga is zeer toegankelijk en geschikt voor beginners en geoefende yogi’s. De workshop vindt laat op de dag plaats; zo heb jij na dit uur weer alle energie voor de blote-voeten-dansparty!

• Zaterdag 11 juni
• Tijd: 16.45 – 17.45
• Locatie: tuinhuis

 Ga terug