THE WONG JANICE EN MARK VAN DE LEUR YIN NIDRA YOGA-Happy Spirit Days 2020

‘’cello is my meditation. It brings my mind to a deep focus, and the vibrations travel right inside me while I play. This is my gift that I want to share with the world’’

The Wong Janice en Mark vd Leur

De van oorsprong Australische The Wong Janice is klassiek componist, muziekproducent en cellist uit Amsterdam. Gebaseerd op verschillende emoties, componeert Janice haar eigen cellomuziek voor meditatie, ontspanning en slaap. De muziek is onder andere te beluisteren op Spotify en Youtube. Voor het festival werkt Janice samen met yogaleraar Mark van de Leur. Mark is nuchter, altijd met een grote glimlach en heeft een goede dosis zelfspot. De workshops van Janice en Mark, waar ook ter wereld, zijn altijd uitverkocht.

Yin Yoga met cello

The Wong Janice en Mark van de Leur nodigen je in deze workshop uit om een reis door je lichaam te maken aan de hand van prachtige live cello-muziek gecombineerd met Yin Yoga. Terwijl je je door het geluid van de cello laat leiden, ga je de diepere lagen van je lichaam in.
Met elke houding brengen zij aanwezigheid, bewustzijn en geluid samen. Zij creëren een heilige ruimte waar je je veilig en ondersteund kunt voelen en diep in je lichaam kunt duiken voor een complete transformatie.

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 13.45 – 14.45
• Locatie: stiltetent

Yoga Nidra met cello

Tijdens deze adembenemend fijne live cello & Yoga Nidra-sessie van celliste The Wong Janice en Nidra-leraar Mark van de Leur ontstaat er een heilige ruimte waarin je volledig kunt ontspannen en op een reis van genezing en diepe transformatie kunt gaan. De sessie begint met ontspanning en vervolgens, onder begeleiding van Mark, reis je met je bewustzijn naar verschillende lichaamsdelen. Na deze reis brengen Janice en Marc je naar drie centrale punten van het lichaam. Voor elk van deze punten speelt Janice een speciaal gecomponeerd stuk. Wij hebben het al mogen ervaren en weten het zeker: het wordt een prachtige, niet te vergeten reis.

• Zondag 12 juni 2022
• Tijd: 13.45 – 14.45
• Locatie: tuinhuis

 Ga terug