Ga terug
Simone Hoogeveen HappySpiritDays2022

Simone Hoogeveen

Op zondag zal Tamara Puffer (AnurA) het kanaal zijn voor de frequenties die op dat moment nodig zijn. Samen met haar energetisch team is zij daar speciaal voor jullie. Met haar stem mag zij de doorgegeven frequenties van het universum vertalen naar klank. AnurA on Earth staat voor ”The Divine Feminine on Earth”. Op aarde, daar waar nodig is. Met haar prachtige engelachtige stem brengt zij je in een bijzondere, ontspannende stemming. AnurA geeft concerten door heel Nederland en zingt in lichttaal, ook wel zielentaal genoemd. Volledig afgestemd op de toehoorders, de plaats en tijd geeft zij door wat er op dat moment belangrijk is.

Zorgvuldig zijn in verbinding

Kinderen krijgen, het lijkt zo vanzelfsprekend maar niets is minder waar. Je mag kinderen krijgen maar je kunt kinderen ook verliezen. Of geen kinderen krijgen, of kinderen ‘anders’ mogen krijgen.

Het praten met kinderen over ouders of het praten met ouders over kinderen heeft Simone geleerd dat zorgvuldigheid geboden is bij keuzes van gezinsvorming. 

Willen we niet allemaal ergens bij horen? Je kunnen hechten aan familie en vrienden?  Wanneer we werkelijk welkom zijn kun je werkelijk in verbinding staan met anderen. Wanneer er sprake is van verlies en rouw kan er geen verbinding worden gemaakt.

In haar lezing neemt Simone je mee naar de wereld van betekenisgeving in ouderschap langs verlangen, verlies en rouw. En onderzoekt ze hoe zorgvuldige afweging van belangen kunnen helpen bij het in verbinding staan met jezelf, je partner en je kinderen.

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 10:15 – 11.15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

 Ga terug