Ga terug
Petra Maartense

‘’we hebben zelf veel meer mogelijkheden dan we denken’’

Petra Maartense

Als journalist en programmamaker werkte Petra jarenlang in Hilversum om uiteindelijk te merken dat er weinig of niets veranderde als je onrecht en misstanden aankaartte. Ze ontdekte dat ‘de waarheid’ nogal betrekkelijk was, want waar je aandacht aan besteedt groeit… We hebben zelf veel meer mogelijkheden dan we denken. Tijd om onszelf in ere te herstellen! Daarover schreef ze een boek – ‘Eerherstel, een nieuw begin’ – en nu geeft ze les op de Happy View School: van dierencommunicatie tot healing, intenties en meditatie. Ook houdt ze zich bezig met ‘Goed Nieuws!’ en het gezamenlijk sturen, werken en integreren van INTENTIES: Wat wil je WEL? Dat werkt! Waar richt je de aandacht op? Grijp de kans om zelf het leven vorm te geven vanuit Licht & Liefde, creëer van het hart en weet dat je positieve instelling beloond wordt. Tijdens drie verschillende workshops maak je kennis met de Happy View School. Deze is gebaseerd op ‘het nieuwe denken’. Je leert om aanwezig te zijn en te creëren vanuit je innerlijke rijkdom en verbinding, je persoonlijke en unieke talenten en te varen op je intuïtie. 

Intenties sturen

Ervaar zelf hoe het is om intenties te sturen en te ontvangen. Gezamenlijk intenties sturen, elkaars intenties bekrachtigen en ‘de hele wereld’ in het Licht zetten. Leer werken met intenties, denken in ‘wat wel’ en voel het verschil… Petra vertelt je over haar ervaringen, maar laat je er vooral zelf mee kennis maken.

• Vrijdag 10 juni 2022
• Tijd: 13:15 – 14.15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

Dierencommunicatie 

Soms vraag je je af wat er omgaat in je huisdier, wat een libelle je te vertellen heeft of hoe het voelt om als een vogel te vliegen in de lucht. In deze workshop een klein voorproefje van de cursus dierencommunicatie!

In gesprek met dieren? Kan dat? Jazeker…

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 16:15 – 17:15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

Eerherstel, een nieuw begin

Welkom bij jezelf! Je ontdekt en ontwikkelt in deze cursus je Ware Zelf, je leert om je frequentie hoog te houden, energetische tools te gebruiken om te transformeren en bovenal vind je meer innerlijke rust, vertrouwen en gemak. Elke maand een ander thema met krachtige oefeningen, gebaseerd op het boek ‘Eerherstel, een nieuw begin’. 

Zondag 12 juni 2022
Tijd: 13:15 – 14:15
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

 Ga terug