Ga terug
Jolande Bast Chi Neng Qigong Happy Spirit Days 2020

‘‘er is geen betere gids dan je eigen hart; je kunt er blindelings op vertrouwen’’

Jolanda Bast

Dans is altijd de grote passie geweest van Qigong docent Jolanda Bast. Toen zij in 2014 in aanraking kwam met Chi Neng Qigong kwam zij weer thuis bij wat dansen voor haar betekent; helemaal in het nu zijn, blij en energiek. Chi Neng Qigong geeft haar innerlijke kracht, kalmte en vitaliteit. Het is haar passie om mensen te laten ervaren hoe je je beter kunt voelen door te werken met je levensenergie en ernaar te luisteren. Ze volgde haar opleiding tot Chi Neng Qigong instructeur bij Patricia van Walstijn van het Chineng Instituut dat Chi Neng Qigong naar Nederland heeft gebracht.

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. In deze workshop doe je oefeningen die helpen oude ballast los te laten en je hart weer open te stellen. Bij de warming-up activeer je het hele lichaam, zodat blokkades worden opgelost. Tijdens een staande meditatie breng je je hoofd tot rust en verbind je hoofd, hart en buik met elkaar. En dan is er nog de ‘open je hart’-oefening, waarbij je belemmeringen achter je laat en je hart zich vult met energie.

Chi Neng Oigong heeft een krachtig effect op de gezondheid. De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleren de levensenergie en maken dat je ontspannen in het leven staat. Zo kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal.
Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie.

• Zondag 14 juni 2020
• Tijd: 13:15 – 14:15
• Locatie: tuinhuis

 Ga terug