Ga terug
Jolanda Schepers HappySpiritDays2022

”Op reis ontdek je nieuwe wijsheid”

Jolanda Schepers

Jolanda trekt als reizende psycholoog over de hele wereld op zoek naar wat mensen beweegt in het leven. Vol verwondering gaat ze op avontuur, dompelt ze zich onder in andere culturen, verbindt ze zich met de oerkracht van de natuur en verzamelt ze verhalen van mensen die ze op haar pad tegenkomt. Tijdens haar reizen sliep ze bij de nomaden in Tibet, werd ze uitgenodigd op de thee bij de Lama, trok ze met de Bosjesmannen in Namibië door de bush en ging ze op survivalcursus tussen de Afrikaanse Big Five.

Haar ervaringen neemt ze mee in haar werk als psycholoog. In therapie helpt ze mensen weer in hun eigen kracht te komen. Daarnaast begeleidt ze zorgprofessionals in het hervinden van hun passie en droom. In alles wat ze doet loopt één belangrijke rode draad: zingeving, iets waar we allemaal naar op zoek zijn.

De reis naar zelfinzicht

Wil je ook vanuit een ander kader naar jouw leven kijken? Jolanda Schepers neemt je in haar verhaal graag mee op reis om via nieuwe invalshoeken naar het leven te kijken. Met haar enthousiasme en inspirerende persoonlijkheid voert Jolanda jou mee op haar pad. Je gaat op bezoek bij inheemse stammen en volkeren. Via hun wijsheden en levenservaring wordt een nieuw licht geworpen op het leven hier. Met al heel wat omzwervingen over de wereld op haar naam en 15 jaar ervaring als therapeut in de GGZ is één ding zeker: dit wordt een verdiepende en inzichtgevende ervaring. Ga je mee op reis?

Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 11:45 – 12.45
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

 Ga terug