yvonne jan 500

“Don’t miss your life!

Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

Gitarist, Yogi en schrijver Jan Kuiper en zijn vrouw Yvonne de Hoop zijn de drijvende kracht achter Yoga in Concert. Zij verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten in de Nederlandse theaters. Yoga in Concert is een beleving van yoga, meditatie en muziek. Een innerlijke reis van adem, beweging en klank.
Jan Kuiper is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist van zijn band The Five Great Guitars is hij ook een autoriteit op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme. Yvonne de Hoop is een specialist op het gebied van adem, beweging en ontspanning.

Yoga in concert

Ieder jaar in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam en nu op de Happy Spirit Days. Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je de betoverende klanken van een gitaar. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in een meditatieve flow te komen. Welkom bij Yoga in Concert!
Yogahoudingen, muzikale klanken en meditatie komen samen tijdens deze bijzondere uitvoering. Alles mag: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achteroverleunen en luisteren naar de mooie muziek of een combinatie van beiden.

• Vrijdag 10 juni 2022
• Tijd: 11:45 – 12:45
• Locatie: stiltetent