Ga terug
jacqueline voskuil 500

“Volg je dromen, ze weten de weg

Jacqueline Voskuil

Jacqueline Voskuil is droomdeskundige en auteur van vele boeken en artikelen. Door haar jarenlange ervaring in het duiden van dromen kan ze snel tot de kern komen en je verder helpen met wat jouw droom voor jou betekent.

Workshop droomuitleg

Dromen. Elke nacht doe je het, maar soms weet je er bij het wakker worden niets meer van. Beleef jij in je slaap de meest spannende of romantische avonturen of heb je juist doodenge nachtmerries waarin van alles misgaat? Wil je weten waarom je in je slaap wordt achtervolgd, van een flat afgeduwd, gemarteld? Waarom je droomt en of een droom altijd symbolisch is? Jacqueline geeft antwoord op deze en andere vragen en vertelt aan welke beelden je kunt zien dat je in het dagelijks leven wel degelijk in balans bent. Ook dieren hebben een hoop te vertellen in de droomwereld, zo staat de spin in de kern voor het door je angst heen gaan.

Deze workshop biedt ruimte voor het uitleggen van jouw dromen en Jacqueline is ook na de workshop op het festivalterrein aanwezig om je nachtelijke beelden aan haar voor te leggen.

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 15:15 – 16:15
• Locatie: hooiberg