Ga terug
INEKE SAMPERS De kracht van je geboortedatum Happy Spirit Days 2020

‘’getallen zijn onze boodschappers, ze wijzen ons de weg’’

Ineke Sampers

Ineke Sampers werkte als leraar toen ze ruim twintig jaar geleden voor het eerst met numerologie in aanraking kwam. Ze raakte meteen gefascineerd en het werd haar passie; samen met persoonlijke bewustwording. Nu geeft ze met hart en ziel consulten, workshops en cursussen. Als geen ander weet numerologe Ineke mensen met de inzichten en wijsheid van getallen te inspireren.

De kracht van je geboortedatum

Tijdens de interactieve lezing geeft Ineke inzichten in de oude getallenleer. Zo heeft elk getal zijn eigenschappen en energie. Ben jij een pionier vol vuur, ideeën en daadkracht of meer een denker? Ben je graag alleen en zoek je de diepgang en spiritualiteit? Of herken je je in allebei? Je zult ontdekken dat je geboortedatum en geboortenamen geen toeval zijn. Numerologie is het proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie. Ineke Sampers reikt je daarbij vol enthousiasme de sleutel aan.

• Vrijdag 10 juni 2022
• Tijd: 10.45 – 11.45
• Locatie: hooiberg

Ineke is vrijdag, zaterdag en zondag ook op het festivalterrein aanwezig voor persoonlijke consulten. kijk hiervoor ook op onze pagina Happy Garden

 Ga terug