Ga terug
Gurbatatchan Narang -Kundalini Yoga met Gong

“je hoeft mij niet te geloven, je mag het zelf ervaren”

Gurbatschan Narang

Gurbatschan Narang (1959) komt uit India en woont sinds 1983 in Nederland. Opgegroeid in een Sikh-gezin in New Delhi is spiritualiteit hem met de paplepel ingegoten. Later ging hij zelf ervaren wat een spiritueel leven inhoudt. Zo kwam hij in contact met Yogi Bhajan, grondlegger van de Kundalini Yoga. Zes jaar woonde Gurbatschan in de spirituele centra van deze meester en werd hij samen met andere studenten en docenten opgeleid. Op verzoek van Yogi Bhajan deelt hij zijn inzichten nu met anderen.

Kundalini Yoga met gong

Nieuw op de Happy Spirit Days is een workshop Kundalini Yoga met gong. En wel van de yogaspecialist Gurbatschan. Kundalini Yoga is de oorsprong van alle yogavormen en vele duizenden jaren oud. Eeuwenlang werd deze geheime traditie alleen mondeling overgedragen, van meester op leerling. Zo wilden de yogi’s voorkomen dat de bijzonder krachtige technieken in verkeerde handen zouden vallen. De werking van de oefeningen en meditaties is zo direct en intens dat je ontwikkeling ervan in een stroomversnelling kan raken.
Op het festival zorgt hij voor een onvergetelijke body, mind en soul-ervaring. Want zoals Gurbatschan zelf zegt: alleen de ervaring telt. En dit is er één die je absoluut niet mag missen!

• Vrijdag 10 juni 2022
• Tijd: 10:45 – 11:45
• Locatie: tuinhuis

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 10:45 – 11:45
• Locatie: tuinhuis

 Ga terug